Skocz do zawartości

moja sytuacja w firmie - 12miesiecy

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest nieciekawie jednym slowem, zastanawiam sie czy zostac czy juz rozgladac sie za czyms :( /zazdrosc, zawisc, ciecia kosztow.

siła VIII, giermek pucharów, 4 mieczy dołożony as monet

pierwsza moja mysl to odejscie z powodow finansowych :(

Napisano

Mi się wydaje, że będziesz jakiś czas walczyła. Jednak nie stawiłabym na odejście, raczej o potrzebę wycofania się, izolacji, wyciszenia. Później sytuacja ulegnie poprawie.

Jeśli mogę, proszę o zajrzenie do mojego tematu w interpretacjach ;)

Napisano

Widac ze masz juz pozycje i sprzyjajacych ludzi nie powinnas sie obawiac po krotkich zawirowaniach powinno byc dobrze

Napisano

w ciągu 12 miesięcy posada, którą masz obecnie, powinna jeszcze należeć do Ciebie.

siła uspokaja i mówi wszystko będzie dobrze.

giermek pucharów + 4 mieczy + as denarów - propozycja/informacja (kogoś albo Twoja), która zapewni Ci spokój. As denarów może oznaczać podwyżkę, prezent, premię, jakiś dodatek pieniężny.

Rozglądaj się. Możesz trafić na coś fajnego - 3 ostatnie karty.

Napisano

traktowałabym te karty jako radę, moc mówi, że masz silną pozycję w pracy, ale giermek pucharów pokazuje, że masz cienki naskórek i za bardzo wszystko bierzesz do siebie. Karty radzą, żebyś się od tego odizolowała w pracy, nie uczestniczyła w potyczkach, nie komentowała itd., a wyjdzie Ci to na dobre.