panna.marta Napisano 16 Października 2015 Napisano 16 Października 2015 Jest nieciekawie jednym slowem, zastanawiam sie czy zostac czy juz rozgladac sie za czyms /zazdrosc, zawisc, ciecia kosztow. siła VIII, giermek pucharów, 4 mieczy dołożony as monet pierwsza moja mysl to odejscie z powodow finansowych Cytuj
pretoria Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 Mi się wydaje, że będziesz jakiś czas walczyła. Jednak nie stawiłabym na odejście, raczej o potrzebę wycofania się, izolacji, wyciszenia. Później sytuacja ulegnie poprawie. Jeśli mogę, proszę o zajrzenie do mojego tematu w interpretacjach Cytuj
panna.marta Napisano 17 Października 2015 Autor Napisano 17 Października 2015 dzięki już sprawdzam Twoje Cytuj
Arshi Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 Widac ze masz juz pozycje i sprzyjajacych ludzi nie powinnas sie obawiac po krotkich zawirowaniach powinno byc dobrze Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Października 2015 Napisano 17 Października 2015 w ciągu 12 miesięcy posada, którą masz obecnie, powinna jeszcze należeć do Ciebie. siła uspokaja i mówi wszystko będzie dobrze. giermek pucharów + 4 mieczy + as denarów - propozycja/informacja (kogoś albo Twoja), która zapewni Ci spokój. As denarów może oznaczać podwyżkę, prezent, premię, jakiś dodatek pieniężny. Rozglądaj się. Możesz trafić na coś fajnego - 3 ostatnie karty. Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 traktowałabym te karty jako radę, moc mówi, że masz silną pozycję w pracy, ale giermek pucharów pokazuje, że masz cienki naskórek i za bardzo wszystko bierzesz do siebie. Karty radzą, żebyś się od tego odizolowała w pracy, nie uczestniczyła w potyczkach, nie komentowała itd., a wyjdzie Ci to na dobre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi