Skocz do zawartości

jak potoczy się znajomości z Panem X

smerfetka33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty: umiarkowanie, kapłanka, cesarzowa.

Wnioski moje: dwie kobiety, wiec może ma kogoś? :) Na końcu cesarzowa, wiec może zagoszczę w jego życiu jako cesarzowa?

Napisano

Oo ! Gdzieś na fb mi taki sam post mignął :D

Tu bym powiedziała, że są 2 kobiety. Jedna w ukryciu a druga jawnie. I w tej karcie umiarkowanie powiedziałabym, że Pan będzie leciał na 2 fronty.

• Maestro
Napisano

Tez uważam, ze dwie kobiety, jedna jawna, druga będzie pociągać za sznurki..Kladłaś z całej talii?

• Maestro
Napisano

Nie lubię rozkładów z samych AW, ale skoro karty wyrzuciły dwie kobiety, to widać, że coś jest istotnie na rzeczy.

Napisano

brakuje opisu sytuacji.

kim jest dla Ciebie pan X? Kolegą, przyjacielem, kochankiem, partnerem (chłopakiem), narzeczonym, mężem?

jak obecnie między wami się układa?

jeżeli jesteście razem (kochanek, partner, narzeczony, mąż), to od jak dawna?

Napisano
brakuje opisu sytuacji.

kim jest dla Ciebie pan X? Kolegą, przyjacielem, kochankiem, partnerem (chłopakiem), narzeczonym, mężem?

jak obecnie między wami się układa?

jeżeli jesteście razem (kochanek, partner, narzeczony, mąż), to od jak dawna?

wiec tlumacze sie, znamy sie krotko, nawet bardzo krotko, wiec jest to znajomy, na razie było troche rozmow i nic wiecej, razem nie jestesmy :)

Napisano

Wnioski moje: dwie kobiety, wiec może ma kogoś? :) Na końcu cesarzowa, wiec może zagoszczę w jego życiu jako cesarzowa?

Karta Umiarkowanie wskazuje na poprawne, koleżeńskie stosunki. Takie jak powinny być między znajomymi.

Jeżeli jest to układ gdzie;

1 - mówi o przeszłości

2 - mówi o teraźniejszości

3 - mówi o przyszłości

to można przypuszczać, że relacja się rozwinie na tyle, że na początku będziesz kochanką a potem legalną partnerką, a kto wie czy nie żoną.

Napisano

kiedy będziesz mogła zweryfikować?

Jakie dałaś ramy czasowe?

BTW: podziękuj/kliknij like użytkownikom, którzy Ci tutaj pomagają.

Napisano

weryfikacja w najbliższym czasie, do końca miesiąca, a jak potoczy się na trzy miesiące :)

sorki za nieklikanie, już nadrobiłam blad :)

Napisano

Karty: umiarkowanie, kapłanka, cesarzowa

Wydaje mi się, że trzyma uczucie na wodzy bo kontroluje go jakaś kobieta chociaż bardziej kojarzy mi się z matką niż z dziewczyną :) Szkoda że same AW :(

Napisano

Ja dopiero ucze się wiec jest dla mnie trudniej stawiac z calosci :) ale sprobuje

Napisano

Jakis opis sytuacji by nie co pomógl :)

Napisano

Dwie panie są w jego życiu, jedna oficja druga nieoficjalna a Pan sobie trwa pomiędzy nimi.

Napisano

nadal nie wiem czy Pan ma kogos czy nie, ukrywa sie dosc mocno :)

Napisano

Smerfetka zapoznaj się z regulaminem, bo po kilku Twoich wątkach odnoszę wrażenie, że nie masz pojęcia o jego istnieniu.

Napisano

Albo będziesz Cesarzową albo Kapłanką. W każdym razie, nie będziesz jedyna. I dla partnerki (Cesarzowa) i dla Kapłanki (kochanka) nie jest to chyba za bardzo komfortowa sytuacja?

Napisano
Smerfetka zapoznaj się z regulaminem, bo po kilku Twoich wątkach odnoszę wrażenie, że nie masz pojęcia o jego istnieniu.

szkoda, ze innych tak nie pilnujecie. dziekuje, możecie pozamykać wszystkie moje watki skoro sa niezgodne z regulaminem

• Administrator
Napisano

O.K. według życzenia: zamykam wątki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...