Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

http://zapodaj.net/0e18032754a85.gif.html

widać, że ważny rok przede mną, ponieważ osie prawie się nakładają; koniunkcja Wenus/Mars w Lwie w domu X - czyli romans w pracy nadal będzie kontynuowany :cwaniak: Merkury wpada do domu XII tworząc koniunkcję z Księżycem, czyli tematy ezo jak najbardziej będą rozwijane, co mnie bardzo cieszy. Ten układ kojarzy mi się też z kontrolowaniem płodności/biorę tabletki anty/a Merek to przecież lekarz.

Napisano

No przełomowy rok, na pewno bardzo ważny. Zawodowo powinno być bardzo dobrze, bo trzy planety na MC.Uczuciowo też ładnie, jest koniunkcja Wenus i Marsa, będziesz błyszczeć i będziesz adorowana :). Ascendent w Wadze Ci też wypada, także chyba zrobisz wrażenie na niejednym facecie. Troszkę możesz mieć emocji, bo Księżyc w VII domu solariusza ;). Rzeczywiście, Merkury w XII domu dobre na zagłębianie dziedzin ezo ;). Dużo planet masz w ogniu, także przebojem podbijesz świat :).

Napisano

Hahaha, Magnolia :serducho: rozbroiłaś mnie ostatnim zdaniem. :) Zobaczymy jak będzie. :)

Na innym forum jedna z interpretatorek napisała mi o tym solarze m.in., że będę miała bóle łydek i ud. Śmiałam się z niej, że nie jestem taka stara :) Niedługo po urodzinach zaczęłam chodzić na zumbę i mam bóle i skurcze mięśni nóg. :D Wspomniała też, że ten rok jest b. ważny, bo odkryje swoje powołanie życiowe. :)

Napisano

Księżyc, który wpada do IX natalnego, to mi się jeszcze z przeprowadzką kojarzy, albo będziesz gdzieś jeździć. Ciekawy rok na pewno, powinnaś poznać nowych ludzi. Dobrze się będziesz czuła wśród nich.W życiu codziennym może jakieś zmiany będą, bo Uran w VI. W sumie teraz tak patrzę i Uran jest blisko osi Dsc natalnego, także coś tam się może dziać w relacjach.

Napisano

No właśnie chciałabym się wyprowadzić od matki do siostry, która kupiła dom i już jej coś tam wspomniałam, żeby mnie przygarnęła. :D

Ewentualnie może sobie coś w końcu wynajmę, bo wątpię, że pan M. przygarnie na stałe.

Jeździć - to pewnie autem, bo na prawko idę. :) A od następnego roku na podyplomowe studia chciałam iść, więc też dojazdy/załatwianie, więc jeszcze w tym solarze by się zaczęło. :)

No Uran już w wakacje dawał znać, bo poznałam dwóch facetów, ale jak się okazało obaj zajęci i zapomnieli mi powiedzieć.

Napisano

Wydaje mi się więc, że spora szansa, że uda Ci się ta przeprowadzka ;). Pluton w 3 domu dobry jest na wszelką naukę, także powinno być dobrze. To by pasowało też na Jowisza w 11, że poznasz nowe osoby. A w Twojej pracy nie ma jakiegoś faceta? Trochę mi pachnie romansem w pracy ta koniunkcja Wenus i Marsa w X domu.

Napisano

Magnolio, jest facet w pracy i odkąd tam pracuję jest romans. :) ale on jest z tych niczego nie obiecujących :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Za dużo kobiet, romanse, romanse :P

Rzeczywiście, ten żart z relacjami to całkiem serio odmiana, ponieważ Mars i DSC (Baran) są podatne na Urana-Plutona. To fajne i niefajne, w tym sensie, żeby coś zyskać, coś złego przerwać, ale się nie zatracić. Ja jednak widząc wł ASC solarnego w domu X i przejście Jowisza przez Słońce ur (dwuznaczne przejście, ponieważ Słońce rządzi MC, a Jowisz jest w d. V), myślę sobie, że karierowo ścieżka stoi otworem. Tak na marginesie, urodzeniowa opozycja Słońce - Jowisz w domach V - XI, wzmocniona harmonijnymi aspektami Marsa wzbudza moją lekką zazdrość. Ale uwaga, nadmiar "piękna", czytaj: (1) Wenus w d. I, (2) Słońce (w domu radości Jowisza) - Jowisz (w domu radości Wenus), może powodować rodzaj przebierania w radościach życia jak w ulęgałkach. Aspekty Urana i Plutona w najbliższym czasie i ekspozycja X domu podpowiadają, żeby pofrunąć do góry i zainwestować w siebie. Na lata.

Napisano

oj tam, nie ma czego zazdrościć ;) ale lubię słuchać (od płci przeciwnej) komplementów na swój temat :zeby:

Po urodzinach bardzo życie towarzyskie mnie pochłania. :) Praktycznie co weekend jakieś wyjście, imprezy, jestem zapraszana na wystawy, spotkania, otwarcia klubów i być może z czasem przełoży się to na rozwój życia zawodowego, na jakieś zmiany. Bo poprzez poznawanie nowych ludzi otwieram sobie rożne drzwi. :)

• 4 tygodnie później...
Gość Bethany
Napisano

To rozstanie to chyba Księżyc w VIII domu, ale uważam że to się zmieni, bo masz Marsa i Wenus w koniunkcji. Może rzeczywiście pojawi się ktoś nowy.

Napisano
To rozstanie to chyba Księżyc w VIII domu, ale uważam że to się zmieni, bo masz Marsa i Wenus w koniunkcji. Może rzeczywiście pojawi się ktoś nowy.

I do tego Księżyc w znaku Bliźniąt, a on Bliźniak. :/

Nie myślę o tym, czy będzie ktoś nowy, bo brak mi na to sił. Tranzytowo mam także teraz kon. Mars/Wenus i kon. Wenus/Saturn, ale Mars jest atakowany kwadraturą z Uranem, a Słońce kwadraturą z Saturnem, więc się rozwaliło z wielkim hukiem.