mika43 Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Postawiłam karty na pytanie: Jak MS postąpi w sprawie prośby MP (mojej). 10 pik K karo 9 karo As kier Dodam, że najpierw wyjęłam trzy karty, potem przetasowałam pozostałe i dołożyłam jeszcze dwie. Podczas pierwszego tasowania (zanim wyjęłam którąkolwiek kartę) wypadł mi K kier. Żadna karta nie była odwrócona, wszystkie stały "na baczność". Moim zdaniem MS gdzieś podróżował, dlatego do tej pory nic nie mógł w tej sprawie zrobić. W niedługim czasie przekaże mnie (MP) pieniądze z przeznaczeniem na uregulowanie spraw urzędowych. Jeśli to możliwe, bardzo proszę o weryfikację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Dostaniesz te pieniądze, ale nie w tym czasie o który pytasz. Bo o to pytasz tak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mika43 Posted October 29, 2015 Author Share Posted October 29, 2015 Pytałam, czy dostanę. I faktycznie dostałam (co mnie mile zaskoczyło:) Dziękuję za pomoc, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts