Arcan Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Kiedy minie mi zauroczenie do J.? kochankowie, 2 kielichy, 5 kielichów albo, gdy się na nim srogo zawiodę...albo czeka mnie inna ścieżka, którą pójdę..i wtedy o nim zapomne Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 kiedy zakochasz się w kimś innym lub gdy się nim rozczarujesz Cytuj
Gość Bethany Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Jak ktoś inny się pojawi, z tych kart, to czasowo mi to wygląda na czerwiec- lipiec Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Października 2015 Maestro Napisano 20 Października 2015 Moja pierwsza mysl była taka jak u Iwki..Gdy zakochasz się w innym... Cytuj
niiwa Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Witaj Arcan Pytasz kiedy minie Ci zauroczenie do J. - KOCHANKOWIE, 2 kielichy, 5 kielichów. -- Twoje karty wyraźnie mówią, że jesteś bardzo zaangażowana uczuciowo/jesteś zakochana/. - Kochankowie z 2 kielichów to związek małżeński - wiesz o tym, że on w nim jest?. - w 5 kieli będzie Ci ciężko zapomnieć. Cytuj
Gość DoNogi Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 A według mnie, będziesz długo cierpiała :/ I dopóty, dopóki sama się z tych cierpień nie wyleczysz, nikt inny Ci w tym nie pomoże. Cytuj
:)0 Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Arcan a cierpienie ...)) W danych warunkach jeden cierpi , drugi radosny jest ... W/g mnie kocha sie w kims, ale nie zauważa tego, a tego co mysli ze kocha to .. tak mysli tylko bo tak wychowana .. Cytuj
Gość anhana Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Dla mnie karty mówią o twoim wyborze. Tzn to od Ciebie zalezy kiedy Ci minie zauroczenie, to ty masz na to wpływ Cytuj
Davisa Napisano 20 Października 2015 Napisano 20 Października 2015 Kiedy minie mi zauroczenie do J.? kochankowie, 2 kielichy, 5 kielichów albo, gdy się na nim srogo zawiodę...albo czeka mnie inna ścieżka, którą pójdę..i wtedy o nim zapomne Kiedy uznasz, że sytuacja jest tak beznadziejna, że gorzej już być nie może. Kochankowie - karta wyboru być może mówi o jego niezdecydowaniu albo dowiesz się, że jest zainteresowany kimś innym. Możliwe, że los podsunie Ci kogoś innego i w jego ramionach będziesz się leczyła z tej miłości... Cytuj
Gość DoNogi Napisano 21 Października 2015 Napisano 21 Października 2015 Arcan a cierpienie ...)) W danych warunkach jeden cierpi , drugi radosny jest ... W/g mnie kocha sie w kims, ale nie zauważa tego, a tego co mysli ze kocha to .. tak mysli tylko bo tak wychowana .. Nagadała co wiedziała buahaha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi