Skocz do zawartości

koniec zauroczenia

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy minie mi zauroczenie do J.?

kochankowie, 2 kielichy, 5 kielichów

albo, gdy się na nim srogo zawiodę...albo czeka mnie inna ścieżka, którą pójdę..i wtedy o nim zapomne

Napisano

Jak ktoś inny się pojawi, z tych kart, to czasowo mi to wygląda na czerwiec- lipiec

• Maestro
Napisano

Moja pierwsza mysl była taka jak u Iwki..Gdy zakochasz się w innym...

Napisano

Witaj Arcan

Pytasz kiedy minie Ci zauroczenie do J. - KOCHANKOWIE, 2 kielichy, 5 kielichów.

-- Twoje karty wyraźnie mówią, że jesteś bardzo zaangażowana uczuciowo/jesteś zakochana/.

- Kochankowie z 2 kielichów to związek małżeński - wiesz o tym, że on w nim jest?. - w 5 kieli będzie Ci ciężko zapomnieć.

Napisano

A według mnie, będziesz długo cierpiała :/ I dopóty, dopóki sama się z tych cierpień nie wyleczysz, nikt inny Ci w tym nie pomoże.

Napisano

Arcan a cierpienie ...:))) W danych warunkach jeden cierpi , drugi radosny jest ...

W/g mnie kocha sie w kims, ale nie zauważa tego, a tego co mysli ze kocha to .. tak mysli tylko bo tak wychowana ..

Napisano

Dla mnie karty mówią o twoim wyborze. Tzn to od Ciebie zalezy kiedy Ci minie zauroczenie, to ty masz na to wpływ

Napisano
Kiedy minie mi zauroczenie do J.?

kochankowie, 2 kielichy, 5 kielichów

albo, gdy się na nim srogo zawiodę...albo czeka mnie inna ścieżka, którą pójdę..i wtedy o nim zapomne

Kiedy uznasz, że sytuacja jest tak beznadziejna, że gorzej już być nie może. Kochankowie - karta wyboru być może mówi o jego niezdecydowaniu albo dowiesz się, że jest zainteresowany kimś innym. Możliwe, że los podsunie Ci kogoś innego i w jego ramionach będziesz się leczyła z tej miłości...

Napisano
Arcan a cierpienie ...:))) W danych warunkach jeden cierpi , drugi radosny jest ...

W/g mnie kocha sie w kims, ale nie zauważa tego, a tego co mysli ze kocha to .. tak mysli tylko bo tak wychowana ..

Nagadała co wiedziała buahaha