Skocz do zawartości

Nowy rok numerologiczny

akszeinga1985

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Od września weszliśmy w nowy rok numerologiczny, który będzie trwał do września 2016 roku. Obecnie jestem w związku i jestem na stażu.

Jak będzie wyglądał mój nowy rok numerologiczny?

1) Praca- Sprawiedliwość, V mieczy, Sąd, III monety, VI kijów

Pojawi się oferta nowej pracy, rozpocznę coś nowego, będzie to dobra praca w dużej instytucji lub zespołowa, zarobki dość dobre.

2) Finanse- As mieczy, Król kijów, VI monet, V monet, III puchary

Finansowo dosyć dobrze, jednak trzeba uważać, żeby nie pożyczać pieniędzy, bo mogę potem mieć ich mało.

3) Miłość- VI mieczy, Rycerz mieczy, V pucharów, Rydwan, IX monet

Mogę rozstać się na jakiś czas z partnerem lub nastąpi jakaś przerwa. On patrzy, żeby tylko jemu było dobrze, zrani mnie, będę płakać przez niego, cierpieć. Możemy zerwać ze sobą w ostateczności.

A jakie są wasze odczucia?

Edytowane przez akszeinga1985
  • Administrator
Napisano

No cóż, można i tak. Jednak w numerologii nie ma czegoś takiego jak nowy rok numerologiczny zaczynający się od września.

Napisano

Rzeczywiście źle to ujęłam. Jak będzie wyglądać moje życie w ciągu 12 miesięcy w sferze zawodowej, finansowej oraz uczuciowej?

• Administrator
Napisano (edytowane)

Akszeniga, dobrze to ujęłaś :)

Ale mnie chodzi o powielany wszędzie błąd, jakoby rok numerologiczny zaczyna się od września.

piszesz:

Od września weszliśmy w nowy rok numerologiczny, który będzie trwał do września 2016 roku

Otóż nie weszliśmy od września w nowy rok numerologiczny, gdyż nie ma czegoś takiego w ogóle jak rok numerologiczny zaczynający się od września (lub wg. innych od październikowej pełni).

Nowy rok numerologiczny zaczyna się wraz z nowym rokiem kalendarzowym i to jest to, co zwie się rokiem uniwersalnym. Tak liczy cały Zachód, inne kultury mające inne kalendarze liczą ten nowy numerologiczny rok według swoich dat.

Natomiast to co jest czyimś nowym rokiem numerologicznym zwykło nazywać się rokiem osobistym.

Ten z kolei jedni liczą od nowego roku a drudzy od urodzin do urodzin, własnych oczywiście. Ale o tym jest w innym wątku.

O nowym roku numerologicznym też.

Namieszała ta Lobos, oj namieszała.

Edytowane przez Ismer
Napisano

Jak będzie wyglądał mój nowy rok numerologiczny?

1) Praca- Sprawiedliwość, V mieczy, Sąd, III monety, VI kijów

Po stażu znajdziesz pracę, która Cię będzie satysfakcjonowała. Ogólnie bardzo dobre karty, widać coś nowego :)

2) Finanse- As mieczy, Król kijów, VI monet, V monet, III puchary

W finansach pomoże Ci mężczyzna. 6 monet z 5 monet faktycznie mogą pokazywać pożyczanie...

3) Miłość- VI mieczy, Rycerz mieczy, V pucharów, Rydwan, IX monet

Obym się myliła, ale wydaje mi się, że rozstaniesz się z partnerem.

Napisano

1. możesz otrzymać nową propozycję, ale może nie na tak konkretnych warunkach jak byś chciała

2. ograniczenie wydatków

3. możecie zechcieć od siebie odpocząć jeśli jesteś w związku jeśli nie to po prostu na chwilkę zechcesz odsapnąć od jakich kolwiek relacji