Koma Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Zastanawia mnie dlaczego w horoskopach elekcyjnych, przynajmniej wedlug tradycyjnych porad , w przypadku najlepszego momentu na zawarcie malzenstwa, polecany jest Ksiezyc (kobieta ) w Koziorozcu ,gdzie jest oslabiony ? Tak na fali watku o Lilith mnie zastanowilo, a w wlasciwie zastanawia od jakiegos czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bethany Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Ja póki co co, to ledwo liznęłam elekcyjną, ale tutaj na forum jest temat też o elekcyjnej i tam chodziło o Księżyc w Raku, że niby niezbyt dobry. Muszę odkopać tan wątek. Tam pan Gwiazdologia się wypowiadał i też mnie to zaintrygowało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 No wlasnie, dlaczego w Raku zly, chce zglebic temat, bo do tej pory uznawalam ze "widocznie tak jest", musi byc w tym jakis glebszy sens, chocby niezrozumialy, a teraz gdzies , jesli pamietam tez Piotrowski rzucil nowe swiatlo na to, i zaczelam sie zastanawiac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erza Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Również w elekcyjnej słabo stoję, ale się wypowiem. No właśnie też nie wiem, czemu Księżyc w Raku byłby zły. Może udomowiłby jednego z partnerów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 22, 2015 Administrator Share Posted October 22, 2015 Odkopcie wątek to się dowiecie ;p Nie pamiętam gdzie był Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted October 23, 2015 Author Share Posted October 23, 2015 Również w elekcyjnej słabo stoję, ale się wypowiem. No właśnie też nie wiem, czemu Księżyc w Raku byłby zły. Może udomowiłby jednego z partnerów? Tez czekam na ten watek Elekcyjna ma wspolne cechy z urodzeniowa. Ksiezyc (kobieta ) w Koziorozcu bedzie oslabiony, czyli na gorszej pozycji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bethany Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Kurcze, szukam i szukam i nic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Ismer Posted October 23, 2015 Administrator Share Posted October 23, 2015 (edited) Magnolia znalazła! i już tu jest http://www.ezoforum.pl/astrologia-tradycyjna-horarna-i-elekcyjna/86716-ksiezyc-w-raku-u-kobiety-malzenstwo.html Edited October 30, 2015 by Ismer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts