Skocz do zawartości

rozkład partnerski na Pana X

smerfetka33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie jesteśmy w związku, na razie badamy się, sprawdzamy się, zadałam pytanie co mysli, czuje Pan X i jak będzie dalej w naszej znajomości przez 3 miesięce czyli do 22 stycznia 2016 :)

moje

w głowie 4 miecze - jestem wycofana, odizolowana, potrzebuje odpoczynku, raczej nie jestem chętna na wejscie w relacje,

w sercu kaplanka - wrażliwa kobitka, boi się skrzywdzenia, uduchowiona? :) chce zalozyc rodzine

dusza głupiec - jednak naiwny dzieciak ze mnie i jak ten glupiec wierze w garbate aniolki :)

Pana

w glowie wisielec - bierny, zawieszony, smutny, nieszczesliwa milosc (chyba nie do mnie :)

w sercu krol mieczy - silna osobowosc, nie chce mnie

w duszy 7 monet - czekanie na ruch drugiej strony

ogolna ocena, co laczy

rydwan, as buław, 7 mieczy - wyjazd, interesujace spotkanie, nieszczerosc i klamstwa.

podsumowujac: nic ciekawego w tym nie widze.

prosze o Wasze sugestie :) zanaczę, że dopiero ucze się i mogę bładzic

Napisano

To samo widzę co w poprzednim wątku, Pan jest bierny, kalkuluje, nie ma z jego strony uczuć, co najwyżej coś na zasadzie sympatii, czeka na rozwój sytuacji. Ty liczysz na nowy początek, jesteś otwarta na tę znajomość być może trochę naiwnie do niej podchodzisz. Może czujesz się czasami trochę samotna ? Tak mi ta 4 mieczy sugeruje. Łączy was coś przelotnego, cielesność ale mogą być między wami jakieś nieszczerości.

Napisano

Mam wrażenie ze jest coś ukrytego, ale jeszcze tego nie odkryłam :-)

Napisano

Smerfetka w jaki sposób chcesz to zweryfikować?

Pana

w glowie wisielec - bierny, zawieszony, smutny, nieszczesliwa milosc (chyba nie do mnie :)

w sercu krol mieczy - silna osobowosc, nie chce mnie

w duszy 7 monet - czekanie na ruch drugiej strony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...