Mefista Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 Rozstaliśmy się jakiś czas temu, nie utrzymujemy kontaktu, nie widzimy się. Ja zerwałam. Znajomość trwała 5 lat. Ja sama mam mieszane uczucia gdyby chciał wrócić. Ja: Myśli - wieża Uczucia - 6 mieczy Postawa - giermek denarów Co wnoszę do relacji - papież On: Myśli - 2 denarów Uczucia - kapłanka Postawa - 5 kielichów co on wnosi do relacji - cesarz Przyszłość relacji - 2 kielichów Na czym opiera się relacja - 3 mieczy Interpretacja: Karty opisujące mnie trafiły chyba w sedno, bo widzę tu niepewność i to, że nie zamknęłam jeszcze tematu. Będę ciągle postawiona między młotem a kowadłem i nie będę wiedziała co z tym faktem zrobić. Co do niego to podjął już decyzję, ma swój typ kobiety, czasem wraca do przeszłości, jest uparty. Możliwe, że kiedyś odbudujemy tą relację, ale będziemy się męczyć. Jakieś inne sugestie?
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 Wątek jest niezgodny z regulaminem. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html
Mefista Napisano 23 Października 2015 Autor Napisano 23 Października 2015 Nie rozumiem? Inne dziewczyny też pytają o przyszłość relacji, więc?
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 przyszłość relacji to jedno, a pytanie o uczucia i myśli drugiej osoby to drugie. VII. W dziale interpretacji zabronione są:1) pytania o sprawy osób trzecich, o których osoba pytająca nie powinna być informowana, a pyta z czystej ciekawości lub innych przyczyn. Wyjątkiem są sytuacje, kiedy mamy powody martwić się o zdrowie bliskiej nam osoby. 2) tworzenie zdublowanych wątków o tej samej tematyce w jednym czasie. Zamiast kilku utwórz jeden na ile to możliwe. 3) rozkłady dotyczące uczuć, myśli i odbioru wrażeń innej osoby. Gdybyś przeczytała ten regulamin, wiedziałabyś o tym.
Administrator Ismer Napisano 23 Października 2015 Administrator Napisano 23 Października 2015 Mefista, ja myślę, że na tego typu problem ten rozkład się nie nadaje. Nie posądzam Cię o złą wolę, jednak dobrze byłoby gdybyś staranniej dobierała układ do pytania.
Rekomendowane odpowiedzi