lalique Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 Partnerski od kolegi: 13 12 11 10 9 8 - osoba pytająca 1 14 15 - ogólnie związek 2 3 4 5 6 7 - partner 1. Obecna sytuacja w związku - Król Buław 2. Jego obecna sytuacja emocjonalna - 5 Kielichów ńo ńiestety cos sie ochlodzilo... 3. Jak on ocenia Wasz związek - 5 Buław, troche sie teraz klocimy 4. Jego uczucia - 8 Denarów 5. Sfera seksualna z jego perspektywy - As Denarów oj tak, tu jest super 6. Czego nie toleruje w związku - 7 Buław, klotni, rywalizacji 7. Rada dla niego - 5 Mieczy 8. Rada dla Ciebie - 7 Denarów 9. Czego nie tolerujesz w związku - 5 Denarów, braku uczuc, biedy emocjonalnej 10. Sfera seksualna z Twojej perspektywy - Kochankowie, jest ok. 11. Twoje uczucia - Wisielec, tak, ja nie wiem 12. Jak oceniasz Wasz związek - 10 Denarów domowo jest 13. Twoja obecna sytuacja emocjonalna - 6 Mieczy, troche jestem na rozdrozu, ale mi zalezy 14. Najbliższa przyszłość związku (do 4 miesięcy) - 8 Buław spontanicznosc, poznawanie siebie dalej, seks 15. Dalsza przyszłość (do 1,5 roku) - Cesarz, cos sie umormuje? Ktos inny? Kolega mowi z pe widac pewne ochlodzenie uczuc u niego ale przyszlosc wyglada obiecujaco, ja komoletnie nie jestem obiektywna wiec na razie nie pisze przy wszystkich, czy ktow moze mi pomoc? Dziekuje
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 Regulamin! http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html W tym dziale nie zweryfikujesz pytań o numerze: 2, 3, 4, 5, 6. Nawet jak go zapytasz, nie masz 100% pewności, że powiedział prawdę. Interpretacja własna też pozostawia wiele do życzenia. Patrząc na kilka Twoich postów wstecz (aż do czerwca), nie dostrzegam pomocy innym czy dzielenia się wiedzą. W niektórych Twoich wątkach brak podziękowań/like za poświęcony czas przez innych. Pokaż, że zależy Ci na poszerzaniu wiedzy z Tarota, pomagaj innym, a pewnego dnia inni pomogą Tobie. Nie możemy wiecznie tylko dawać. Żaden związek nie utrzyma się na takim fundamencie.
lalique Napisano 23 Października 2015 Autor Napisano 23 Października 2015 Euterpe, postaram sie, ja po prostu mam ogromny problem z interpretacja nieswoich kart:((( A co do rozkladu to kolega taki wybral bez mojej wskazowki wiec wrzucilam. Pozdrawiam i dobrego wieczoru
Gość Euterpe Napisano 23 Października 2015 Napisano 23 Października 2015 Euterpe, postaram sie, ja po prostu mam ogromny problem z interpretacja nieswoich kart:(((A co do rozkladu to kolega taki wybral bez mojej wskazowki wiec wrzucilam. Pozdrawiam i dobrego wieczoru Doczytaj regulamin i zacznij się udzielać.
Rekomendowane odpowiedzi