Mefista Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Z innego rozkładu. Opis sytuacji: Rozstaliśmy się jakiś czas temu, nie utrzymujemy kontaktu, nie widzimy się. Ja zerwałam. Znajomość trwała 5 lat. Ja sama mam mieszane uczucia gdyby chciał wrócić. było: Królowa mieczy jest: Król buław będzie: As mieczy Widzę tu ból, rozpamiętywanie przeszłości, ale to powoduje u mnie zdolność trzeźwego myślenia. Nie widzę tu informacji o kontakcie, ale będzie mi dobrze z takim stanem rzeczy. Jakieś sugestie? Mam nadzieję, że teraz układ zgodny z pytaniem. Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 szkoda, że nie dociągnęłaś karty do tego asa mieczowego, bo byłaby to karta wyjaśniająca. było: odcięłaś się od niego, tak jak sama napisałaś jest: król buław - może pokazywać chęć powrotu, ale to też jakaś zmiana będzie: as mieczy - wyjaśnienie sprawy/problemu Cytuj
Davisa Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 było: Królowa mieczy - decyzja była po Twojej stronie jest: Król buław - teraz jest w jego rękach będzie: As mieczy - koniec relacji Mam wrażenie, że żałujesz swojej decyzji i chciałabyś powrotu. As mieczy jest jednak bezlitosny. Cytuj
bridaa Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 w listopadzie nie potoczą się, As odcina, związku nie ma. Może być kontakt przy asiku, ale związku nie widać. Cytuj
Mefista Napisano 26 Października 2015 Autor Napisano 26 Października 2015 Czy As mieczy sugeruje zakonczenie relacji przez mojego bylego czy moze tez sugerowac mnie? Generalnie wczoraj doszly do mnie pewne informacje ktore spowodowaly, ze chce sie od niego odciac i z tego co wiem on chce wrocic po czasie. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 To co było- Królowa mieczy- ty nie chciałaś tej relacji, podjęłaś decyzję o rozstaniu. To co jest- Król Buław- on chciałaby wrócić do ciebie. To co będzie- As mieczy- ta karta ewidentnie mówi o rozstaniu, o końcu. Myślę, że pomyślisz sobie, że nic z tego nie będzie i nie będziesz chciała się z nim związać. Cytuj
Ceres Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 było: Królowa mieczy - podjęłaś decyzję o rozstaniu, odseparowałaś się od niego jest: Król buław - on podejmuje działania żeby do ciebie wrócić będzie: As mieczy - nic z tego nie będzie, może jakaś rozmowa tylko rozstrzygająca ale ten asik kończy relację Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 królowa mieczy - powiedziałaś, co myślałaś, podjęłaś decyzję, którą na danym moment uznawałaś za słuszną, logika wzięła górę nad sprawami materialnymi, emocjonalnymi i uczuciami. król buław to mężczyzna, którego widać, daje o sobie znać, zabiega, więc możesz dostać od niego wiadomość (as mieczy). Ale as mieczy to także atrybut królowej mieczy. On może nadal się starać, ale nie zmienisz decyzji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi