Mefista Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Za jakiś czas mam się wybrać na wydarzenie, gdzie będzie mężczyzna z którym coś mnie łączyło, ale od kilku miesięcy nie utrzymujemy kontaktu. On również tam się wybiera. Do weryfikacji za tydzień. Pytanie jakie zadałam: co czeka mnie kiedy zostanę w domu, a co jeśli pójdę na to wydarzenie? W domu: 3 buław, kapłanka, 5 mieczy - jeśli zostanę w domu będzie to za sprawą intuicji, będę czuła się odrzucona, zadręczę się, odcięcie z własnej woli, smutek, żal, rozpacz. Wydarzenie: 7 denarów, świat, gwiazda - (szczęśliwe karty!) zdecydowanie dobry pomysł, początek czegoś nowego, coś w końcu ruszy Jakieś sugestie, wskazówki? Cytuj
Gość Bethany Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Witaj, z tych kart, to iść zdecydowanie ! dwie AW, na pewno będziesz zadowolona, a to jakieś artystyczne wydarzenie? Tak mi się kojarzy Gwiazda . Świat jest dobrą kartą też, także iść, iść . W domu będziesz może się czuła samotna ( Kapłanka) i wkurzona ( 5 Mieczy) Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 zdecydowanie iść:-) w domu: będziesz biernie siedzieć, analizować i rozmyślać... a na wydarzeniu będziesz się dobrze bawić:-) miłej imprezy! Cytuj
Administrator Ismer Napisano 24 Października 2015 Administrator Napisano 24 Października 2015 Bezdyskusyjne, zdecydowanie iść! Zadowolenie gwarantowane, jeśli nie z kontaktu to chociaż z wrażeń artystycznych ;p Jak zostaniesz w domu to będziesz sama na siebie zła i będziesz pluć sobie w brodę, że nie poszłaś. To zdecydowanie dobre karty, szkoda, że mi takie na lotto nie wyszły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi