Maestro Inez2503 Napisano 25 Października 2015 Maestro Napisano 25 Października 2015 Jak potoczą sie moje sprawy uczuciowe z partnerem w listopadzie? Było Kapłan Jest As buław Paź mieczy Będzie Słońce Wynik : Cesarzowa 8 monet Głupiec Mam dziwne wrażenie, ze karty pokazały mi zajście w ciążę i możliwy poród po 8 miesiącach....Ewentualnie wg kart wszystko będzie dobrze... Cytuj
Gość Bethany Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 No obecnie chyba się kłócicie, tak mi często pokazuje Pazik Mieczy. Będzie jednak dobrze, o czym mówi karta Słońce. Będziesz się czuła spełniona jako kobieta w tej Cesarzowej . No ciąża niewykluczona . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Października 2015 Autor Maestro Napisano 25 Października 2015 No obecnie chyba się kłócicie, tak mi często pokazuje Pazik Mieczy. Będzie jednak dobrze, o czym mówi karta Słońce. Będziesz się czuła spełniona jako kobieta w tej Cesarzowej . No ciąża niewykluczona . Trochę nieporozumień ostatnio jest, faktycznie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 Było Kapłan jedno uczyło się drugiego, docieranie się, dobre porozumienie, jasno wytyczone zasady Jest As buław Paź mieczy As buław - jest namiętność, jedno drugie nakręca (+ kapłan) pazik mieczy - rozmowy, kłótnie, rozmowy przez skype czy inną drogę "powietrzną" Będzie Słońce wyjaśnienie sytuacji, znowu powstaną lepsze warunki do dogadywania się Wynik : Cesarzowa 8 monet Głupiec pracujesz nad kolejnym dzieckiem? (+ słońce) Znowu będzie się za Tobą oglądał, nabierzesz lepszego humorku i będziesz bardziej skora do flirtu, zadbasz o siebie, może nawet wybierzesz się do kosmetyczki/fryzjera, aby zmienić wizerunek. Skupisz się też bardziej na pracy czy innych obowiązkach, które pochłaniają sporo czasu i energii. Głupiec to symbol dziecięcej radości, nowej drogi. Może jakaś rozmowa wyjaśniająca nastąpi (giermek mieczy + kapłan), dzięki której znowu poczujecie się młodzi i szczęśliwi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi