Ceres Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, mieszkam za granicą z końcem miesiąca wygasa mi umowa o pracę bez możliwości przedłużenia do wiosny. Tarot Manga Aura: II Buław, V Monet Taki miesiąc wyczekiwania może na to aż polepszy mi się sytuacja finansowa Dom : V Buław, Królowa Monet Spory, słowne potyczki jakiś wydatek związany z domem Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet Poszerzanie swojej wiedzy, praca w ruchu Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet hehe tak jakby skończyły mi się pieniążki na początku miesiąca ale potem będzie jakis przypływ finansowy Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów Pojawi się z w moim życiu jakaś osoba z przeszłości, która wzbudzała we mnie ciepłe uczucia Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy Emocjonalna sprzeczka Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów Żebym nie ulegała swoim zachciankom i nie izolowała się niepotrzebnie Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD Miesiąc zakończę z pozytywnym nastawieniem, będę zadowolona pod względem emocjonalnym i finansowym dobrałam III CESARZOWA więc tylko potwierdziła wcześniejsze. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 Aura: II Buław, V Monet będziesz planować, aby nie skończyć jak na karcie 5 monet. Odwrócisz się od sytuacji przedstawionej na drugiej karcie i rozpoczniesz poszukiwania. Dom : V Buław, Królowa Monet kłótnia, nerwy, stres, robienie porządków, zbyt wiele energii, która może nie mieć ujścia, ale chyba pójdziesz na zakupy albo samo sobie dogodzisz inną przyjemnością konflikt o finanse Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet rydwan + 3 mieczy - zerwanie umowy i smutek/żal z tego powodu as denarów - nowa umowa, jakiś dodatek pieniężny rydwan + as denarów - jakimś sposobem możesz zarobić 3 mieczy + as denarów - ciężki okres i straty finansowe Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet w 10 mieczach jest ten koniec związany z pracą, ale później widać pomoc pana (król denarów + 7 denarów + as denarów). Sama z problemem nie pozostaniesz. 10 mieczy - możesz czuć się dobita tą nieciekawą sytuacją (+ 3 mieczy), widzieć wszystko w czarnych barwach. Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów w królowej buław zaczniesz być bardziej aktywna - może już wysyłasz CV, chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne. Zechcesz się pokazać z jak najlepszej strony nie tylko na płaszczyźnie męsko-damskiej. 6 kielichów - wspominki, powrót kogoś z przeszłości królowa buław + 6 pucharów - zadbasz bardziej o siebie, może zaczniesz zabiegać o uwagę osoby, którą już znasz; robienie samej sobie prezentów (+ królowa monet) albo przyjmowanie ich od kogoś (+ król denarów) Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy powrót pana (+ 6 kielichów + król denarów) wsparcie od mężczyzny jedna osoba wyjdzie z propozycją, a drugą ją odrzuci Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów nie kuś losu nie przebywaj zbyt często w samotności każda z tych kart jest bierna, a więc działaj i nie siedź w miejscu nie zamykaj się w sobie nie popadaj w czarne myśli, myśl pozytywnie Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD ktoś wyjdzie z propozycją, która poprawi Twój nastrój, poczujesz się znacznie lepiej, jakby kamień spadł Ci z serca - to może się stać na polu finansowym lub związanym z pracą spotkanie starego znajomego, który poprawi Twój humor. Cytuj
Ceres Napisano 25 Października 2015 Autor Napisano 25 Października 2015 Euterpe lepiej mi po Twojej interpretacji, bo czarno widziałam swój listopad Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 (edytowane) Aura: II Buław, V Monet myślę, że będziesz szukać pracy, jakiejś formy zarobkowania. Poza tym, możesz mieć sinusoidę w nastroju - raz będzie lepiej, a raz gorzej. Dom : V Buław, Królowa Monet oj nie wiem, czy tutaj jakieś wydatki na mieszkanie się nie pojawią, może coś się zepsuje (mam nadzieję, że nie...) albo z bólem serca wydasz pieniądze na jakąś dekorację do domu Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet tutaj będzie trochę chyba ciężko, szczególnie emocjonalnie, co 3 mieczy to podkreśla, ale na koniec miesiąca jawi się jakaś szansa na zarobek. Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet początki będą trudne, będzie Ci ciężko, ale później to tak wygląda, jakbyś otrzymała jakąś odprawę z pracy Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów możliwe, że jakaś przyjaciółka z przeszłości Cię odwiedzi Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy możliwe, że jakiś adorator się do Ciebie przyczepi, co Cię będzie drażnić i go odrzucisz Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów nie popadać w negatywne emocje, nie skupiać się na swoim wnętrzu, iść do przodu i myśleć pozytywnie Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD miesiąc będziesz mieć dobry mimo tej pracy, widać faceta zakochanego no i ten sąd może pokazuje, że coś poważniejszego z tego będzie:-) Edytowane 26 Października 2015 przez Iwka78 1 Cytuj
akszeinga1985 Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Aura: II Buław, V Monet Będzie to miesiąc ciężki pod względem finansowym, jednak znajdziesz jakąś inną pracę. Dom : V Buław, Królowa Monet Ciężko ci będzie jeśli chodzi o opłaty za mieszkanie. Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet Będziesz zrozpaczona sytuacją związaną z pracą, będziesz szukać innej pracy, ale widać, że w końcu będzie szansa na pracę. Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet Finansowo nie będzie dobrze, jednak w końcu wpadną ci jakieś pieniądze. Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów spotkasz się z jakąś znajomą kobietą. Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy Kłótnia z jakimś mężczyzną. Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów Wyjdź do ludzi, nie zamartwiaj się, działaj. Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD Jakiś mężczyzna pomoże ci finansowo w trudnym okresie, gdy będzie krucho z kasą. Sytuacja się poprawi i otrzymasz pracę i stabilność finansową. 1 Cytuj
Ceres Napisano 26 Października 2015 Autor Napisano 26 Października 2015 dzeki dziewczyny mam nadzieję, że z finansami nie będzie tak źle, mieszkać mogę za darmo u brata a pieniążki jakieś odłożone już mam aczkolwiek wolałabym ich nie ruszać Cytuj
Ceres Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) dziękuję wszystkim za pomoc weryfikacja Singielka, po 30 -stce, bezdzietna, bezfacetowa, mieszkam za granicą z końcem miesiąca wygasa mi umowa o pracę bez możliwości przedłużenia do wiosny. Tarot Manga Aura: II Buław, V Monet Taki miesiąc wyczekiwania może na to aż polepszy mi się sytuacja finansowa Dom : V Buław, Królowa Monet Spory, słowne potyczkijakiś wydatek związany z domem - zrobił Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet Poszerzanie swojej wiedzy, praca w ruchu Szukanie pracy Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet hehe tak jakby skończyły mi się pieniążki na początku miesiąca ale potem będzie jakis przypływ finansowy Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów Pojawi się z w moim życiu jakaś osoba z przeszłości, która wzbudzała we mnie ciepłe uczucia Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy Emocjonalna sprzeczka Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów Żebym nie ulegała swoim zachciankom i nie izolowała się niepotrzebnie Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD Miesiąc zakończę z pozytywnym nastawieniem, będę zadowolona pod względem emocjonalnym i finansowym dobrałam III CESARZOWA więc tylko potwierdziła wcześniejsze. Aura: II Buław, V Monetbędziesz planować, aby nie skończyć jak na karcie 5 monet. Odwrócisz się od sytuacji przedstawionej na drugiej karcie i rozpoczniesz poszukiwania. Dom : V Buław, Królowa Monet kłótnia, nerwy, stres, robienie porządków, zbyt wiele energii, która może nie mieć ujścia, ale chyba pójdziesz na zakupy albo samo sobie dogodzisz inną przyjemnością konflikt o finanse Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet rydwan + 3 mieczy - zerwanie umowy i smutek/żal z tego powodu as denarów - nowa umowa, jakiś dodatek pieniężny rydwan + as denarów - jakimś sposobem możesz zarobić 3 mieczy + as denarów - ciężki okres i straty finansowe Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet w 10 mieczach jest ten koniec związany z pracą, ale później widać pomoc pana (król denarów + 7 denarów + as denarów). Sama z problemem nie pozostaniesz. 10 mieczy - możesz czuć się dobita tą nieciekawą sytuacją (+ 3 mieczy), widzieć wszystko w czarnych barwach. Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów w królowej buław zaczniesz być bardziej aktywna - może już wysyłasz CV, chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne. Zechcesz się pokazać z jak najlepszej strony nie tylko na płaszczyźnie męsko-damskiej. 6 kielichów - wspominki, powrót kogoś z przeszłości królowa buław + 6 pucharów - zadbasz bardziej o siebie, może zaczniesz zabiegać o uwagę osoby, którą już znasz; robienie samej sobie prezentów (+ królowa monet) albo przyjmowanie ich od kogoś (+ król denarów) Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy powrót pana (+ 6 kielichów + król denarów) wsparcie od mężczyzny jedna osoba wyjdzie z propozycją, a drugą ją odrzuci Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów nie kuś losu nie przebywaj zbyt często w samotności każda z tych kart jest bierna, a więc działaj i nie siedź w miejscu nie zamykaj się w sobie nie popadaj w czarne myśli, myśl pozytywnie Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD ktoś wyjdzie z propozycją, która poprawi Twój nastrój, poczujesz się znacznie lepiej, jakby kamień spadł Ci z serca - to może się stać na polu finansowym lub związanym z pracą spotkanie starego znajomego, który poprawi Twój humor. Aura: II Buław, V MonetBędzie to miesiąc ciężki pod względem finansowym, jednak znajdziesz jakąś inną pracę. Dom : V Buław, Królowa Monet Ciężko ci będzie jeśli chodzi o opłaty za mieszkanie. Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet Będziesz zrozpaczona sytuacją związaną z pracą, będziesz szukać innej pracy, ale widać, że w końcu będzie szansa na pracę. Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet Finansowo nie będzie dobrze, jednak w końcu wpadną ci jakieś pieniądze. Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów spotkasz się z jakąś znajomą kobietą. Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy Kłótnia z jakimś mężczyzną. Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów Wyjdź do ludzi, nie zamartwiaj się, działaj. Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD Jakiś mężczyzna pomoże ci finansowo w trudnym okresie, gdy będzie krucho z kasą. Sytuacja się poprawi i otrzymasz pracę i stabilność finansową. Aura: II Buław, V Monetmyślę, że będziesz szukać pracy, jakiejś formy zarobkowania. Poza tym, możesz mieć sinusoidę w nastroju - raz będzie lepiej, a raz gorzej. Dom : V Buław, Królowa Monet oj nie wiem, czy tutaj jakieś wydatki na mieszkanie się nie pojawią, może coś się zepsuje (mam nadzieję, że nie...) albo z bólem serca wydasz pieniądze na jakąś dekorację do domu Praca:VII RYDWAN, III Mieczy, As Monet tutaj będzie trochę chyba ciężko, szczególnie emocjonalnie, co 3 mieczy to podkreśla, ale na koniec miesiąca jawi się jakaś szansa na zarobek. Finanse: X Mieczy, Król Monet, VII Monet początki będą trudne, będzie Ci ciężko, ale później to tak wygląda, jakbyś otrzymała jakąś odprawę z pracy Uczucia: Królowa Buław, VII RYDWAN, VI Kielichów możliwe, że jakaś przyjaciółka z przeszłości Cię odwiedzi Niespodzianka: Rycerz Kielichów, Paź Mieczy możliwe, że jakiś adorator się do Ciebie przyczepi, co Cię będzie drażnić i go odrzucisz Ostrzeżenie: XV DIABEŁ, IX PUSTELNIK, VIII Kielichów nie popadać w negatywne emocje, nie skupiać się na swoim wnętrzu, iść do przodu i myśleć pozytywnie Podsumowanie miesiąca: VI Monet, Rycerz Kielichów, XX SĄD miesiąc będziesz mieć dobry mimo tej pracy, widać faceta zakochanego no i ten sąd może pokazuje, że coś poważniejszego z tego będzie:-) Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Ceres Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi