panna.marta Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Dostałam zaproszenie na kawę od Pana P. Mam pewne obawy zatem zapytałam kart czy jeśli przyjmę jego zaproszenie na kawę, to będę zadowolona ze spotkania? Zweryfikuję jeszcze w tym tygodniu sąd ostateczny XX, król mieczy, mag I myślę, że będę nowe możliwości, w podsumowaniu cesarzowa. Może super zabawy nie będzie, ale karty pozytywne. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2015 Maestro Napisano 26 Października 2015 W podsumowaniu Siła (8), nie Cesarzowa. Będziesz zadowolona, Pan P. będzie prowadził z Tobą miła, inteligentną rozmowę, ożywisz się i dobrze poczujesz;) Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2015 Autor Napisano 26 Października 2015 A to przepraszam musiałam coś źle policzyć. To jak jest siłą, to chyba źle nie będzie ☺ król mieczy ewidentnie do niego pasuje ☺ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Października 2015 Maestro Napisano 26 Października 2015 A to przepraszam musiałam coś źle policzyć. To jak jest siłą, to chyba źle nie będzie ☺ król mieczy ewidentnie do niego pasuje ☺ Powiedz mi jaki on ma znak zodiaku? Cytuj
Gość Bethany Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Będziesz zadowolona zdecydowanie Król Mieczy i Mag bardzo fajne karty na inteligentną rozmowę Sąd to może być kawiarnia, albo tym podobne miejsce. Ciekawa jestem, jak będzie, napisz koniecznie Cytuj
Mefista Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Chcialabym miec takie karty na spotkania z facetami. mozesz pewnym krokiem isc na spotkanie. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2015 Autor Napisano 26 Października 2015 Kurczę to super, bo już się bałam. Oczekiwalam bardziej kielichow lub bulaw☺ Cytuj
pretoria Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Jak najbardziej będziesz zadowolona Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 (edytowane) moim zdaniem będziesz zadowolona:-) mi sąd zawsze pokazuje dużą zmianę w moim nastawieniu, więc być może Twoje do niego też się zmieni:-) okażę się, że facet jest inteligentny, elokwentny i bardzo wszechstronny, i taka też będzie ta rozmowa:-) edit: hm.... ale przyszło mi do głowy, że to spotkanie może się nie odbyć... może będzie w innym terminie... Edytowane 27 Października 2015 przez Iwka78 edit Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2015 Autor Napisano 30 Października 2015 weryfikacja - zrezygnowałam ze spotkania i odrzuciłam zaproszenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2015 Maestro Napisano 30 Października 2015 weryfikacja - zrezygnowałam ze spotkania i odrzuciłam zaproszenie Why???? A takie ładne karty...:/ Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2015 Autor Napisano 30 Października 2015 Why???? A takie ładne karty...:/ bo sie dowiedzialam o nim pare nieciekawych rzeczy i jakos mnie to zniechecilo. On w sumie tez nie ubolewal Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Października 2015 Napisano 31 Października 2015 weryfikacja - zrezygnowałam ze spotkania i odrzuciłam zaproszenie No właśnie tak coś przeczuwalam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi