Mefista Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Co mnie czeka jeśli pójdę na egzamin w terminie, a co jeśli przełożę na inny termin? Do zweryfikowania za tydzień W terminie: cesarz, 6 mieczy, 8 denarów - jeśli się zdecyduję na tą drogę to z tego względu, że będę chciała mieć to po prostu z głowy, czeka mnie ciężka praca z powodu braku czasu. W innym terminie: 10 kielichów, sprawiedliwość, królowa denarów - uspokoi mnie ta sytuacja, moja praca zostanie doceniona, osiągnę sukces Cytuj
akszeinga1985 Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 Myślę, że w terminie możesz nie zdążyć wszystkiego się nauczyć, trzeba będzie dużo czasu spędzić na nauce. Jeśli się postarasz, masz szansę zdać. W innym terminie na pewno zdasz egzamin na dobrą ocenę. Cytuj
Gość anhana Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 w drugim terminie zdasz, jeżeli się przyłożysz, nic za darmo. Cytuj
dior1 Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 1. Wydaje mi się, że będziesz miała inne sprawy do załatwienia, odetniesz się od tematu- nauka. Będziesz musiała włożyć w nią dużo wysiłku. W rezultacie nie pójdziesz na egzamin, zostaniesz w domu. (Mimo wszystko uważam, że powinnaś startować za 1 podejściem.. widać twoją efektywną, ciężką pracę) 2. Nauczysz się, zostaniesz sprawiedliwie oceniona.. będziesz zadowolona. Cytuj
Administrator Ismer Napisano 26 Października 2015 Administrator Napisano 26 Października 2015 Dla mnie lepszą wersją wydaje się być inny termin, nie rozumiem wprawdzie co ma oznaczać pytanie "co mnie czeka" - przyjmuję, że chodzi o ocenę i wyniki. Jeśli tak, to: a) ocena powinna być sprawiedliwa, zdać powinnaś, tylko wydaje mi się, że czeka cię niełatwa przeprawa przez ten egzamin i może trochę za mało czasu jest do tego egzaminu, tzn. chcesz się jeszcze podszkolić a tu czasu brak, więc "kujesz w pocie czoła" = wykuwasz swój sukces ciężką pracą. też powinnaś zdać, ale zostanie to osiągnięte mniejszym kosztem, lżej, bez takiej koncentracji wysiłku i bez tej presji czasu jak w pierwszym wariancie. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 w terminie: zdasz, ale włożysz w to bardzo dużo wysiłku. w innym terminie: zdasz i tutaj będziesz zadowolona z wyniku. Będziesz miała czas, aby się nauczyć, ale też ocena będzie adekwatna do zaangażowania. Cytuj
Gość Bethany Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 w terminie : zdasz, ale czeka Cię dużo wysiłku ( 8 Monet) w innym terminie : zdasz i będziesz zadowolona z wyniku Cytuj
Czarownica Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 Uważaj na ten drugi termin, bo zdasz w nim pod warunkiem, że masz w sobie jakąś samodyscyplinę. A X kielichów obok Sprawiedliwości jak dla mnie jest alarmujące. Tzn być może pierwszy termin to większa orka, ale drugi to w dużej mierze również brak działań i dopiero później start z nauką. Czyli de facto uczyć sie będziesz praktyczni tyle samo czasu, z tym, że w przypadku 2 będziesz mieć większy komfort psych. PS. Używaj opcji Podziękował/a dziękując za interpretacje kart. I nie zapominaj o wątkach innych osób. Cytuj
Mefista Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 Osiągnęłam sukces w innym terminie. Cytuj
Gość anhana Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 A do tego drugiego terminu dużo się przygotowywałaś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi