Mefista Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 9 buław, król denarów, król kielichów i dociągnęłam 7 buław. Ogólnie będę bardzo niechętna co do związków i nie będę otwarta na innych panów, ale pojawi się pan majętny, na wysokim stanowisku (a może o takim tylko będę myślała?), z czasem będzie kimś ważnym dla mnie, może związek, ale dociągnęłam 7 buław, która wskazuje na walkę, pewnie walkę o tego pana? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 dodaj krótki opis sytuacji: - jesteś panną, czyjąś kobietą, narzeczoną, żoną, wdową? - spotykasz się z kimś? - szukasz kogoś z kim chciałabyś się spotykać? Cytuj
Mefista Napisano 26 Października 2015 Autor Napisano 26 Października 2015 Jestem panną, która dopiero teraz chce zacząć wszystko od nowa po ostatnim nieudanym związku. Żadnego pana póki co na horyzoncie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Października 2015 Napisano 26 Października 2015 widać wycofanie albo takie zniechęcenie, poczucie rezygnacji i walkę z własnymi emocjami (9 buław + 7 buław) jakiś pan koło Ciebie jest (król denarów), ale Ty przez ten miesiąc możesz myśleć o innym (król kielichów). każda z tych kart jest bierna, więc z nic raczej nie ruszy. Robienie porządków potrwa - 7 buław. Jeżeli jeszcze nie spotkałaś osoby, którą obrazuje król monet, to wszystko jeszcze przed Tobą. A wtedy zaczniesz się nad nim zastanawiać i pojawi się strach, aby kolejny raz nie wpakować się w to samo, co poprzednio. Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 będzie dwóch mężczyzn (może być jeden z pracy), ale Ty będziesz miała do obu bardzo duży dystans i raczej z tego nic nie będzie. Jak rozkładasz karty, to daj proszę opis ogólny sytuacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi