martina78 Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 (edytowane) Witam, Na powyższe pytanie wyciągnęłam 3 Karty: rycerz pucharów, świat i mieczy, wypadła 4 karta a mianowicie kochankowie która dołożyłam do reszty...jak na moje oko to wygląda to tak: pojawi się ktoś w charakterze tego rycerza, może być obcokrajowiec (jako że ja nie tutejsza), pokonanie pewnych trudności (ograniczeń myślowych ) i pójście na całość? Dodam, że jestem w związku, ale takim wypalonym...nie widzę w tym rycerzy mojego męża. .. Chodziło o 6 mieczy... Acha...gwoli wyjaśnienia...niedawno zakończyła się pewna relacja z panem X, z odległego miasta...czy to może być kontynuacja tej znajomości? ? Edytowane 27 Października 2015 przez Ismer Cytuj
Mefista Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Możliwe, że to ten X, albo ogólnie ktoś nowy o cechach rycerza pucharów. Związku jednak nie widzę, bo odetniesz się od tego albo po prostu będziesz się wahać. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Co mnie czeka w uczuciach do końca roku? Rycerz pucharów + XXI Świat + 6 mieczy + VI Kochankowie Rycerz pucharów to gest od pewnego pana, ale może również przynieść wiadomość (komórka, internet: + świat). Ta karta na ogół oznacza dobry nastrój Świat - zaczniesz częściej przebywać w własnym towarzystwie, jakieś przemyślenia (+ 6 mieczy) 6 mieczy - zrobisz porządek z swoimi uczuciami, aby móc zacząć nowy rok z już ustalonymi zasadami, oczekiwaniami itp. kochankowie oznaczają wahania. Albo nie będziesz pewna podjętych wcześniej decyzji, albo zaczniesz sobie myśleć tak "spotkam w nowym roku kogoś interesującego?". Cytuj
akszeinga1985 Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Co mnie czeka w uczuciach do końca roku? Rycerz pucharów + XXI Świat + 6 mieczy + VI Kochankowie Pojawi się mężczyzna o piwnych lub zielonych oczach i brązowych lub jasnych włosach. Będzie chciał spędzać z tobą czas. Myślę, że porzucisz uczucie, które się wypaliło, zostawisz przeszłość za sobą i rozpoczniesz nową drogę. Wybierzesz tego ''rycerza''. Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 Dzięki za pomoc...ja tę 6 mieczy łączyłam z panem X ale może ona w zasadzie dotyczyć męża, bo jestem na etapie intensywnych rozważań nad rozwodem...wiec może rzeczywiście zamknę za sobą ten rozdział tak jak to zinterpretować akszeinga...to by miało sens...a karta kochanków na końcu może być na romans ...hmmm...dzięki jeszcze raz za posty...dam znać na koniec roku co wyszlo... Cytuj
zapomnij Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 6 mieczy to taka izolacja... skoro mówisz o rozwodzie to pewnie chodzi o męża. Świat + Rycerz pucharów... może poznasz kogoś w podróży? A Kochankowie to wahanie, wybór między dwoma mężczyznami. Może w przyszłości będziesz rozważać powrót do męża? Cytuj
bridaa Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 nie wydaje mi się żeby w Twoje zycie wkroczył ktos nowy. Patrząc na te karty bardziej powiedziałabym że w życiu uczuciowym do końca roku nastąpi oddalenie od aktualnego partnera. Rozstanie fizyczne lub mentalne. Czy Twój aktualny partner mógł wyjść w Rycerzu Pucharów? ma jego cechy? Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 Nie bardzo widze mojego meza jako rycerza pucharow...chociaz to zalezy w jakiej sutuacji bo przeciez w roznych okolicznosciach i sytuacjach jedna osoba moze miec cechy kilku postaci z kart dworskich...ale maz...nie widze go w tej roli...juz chyba predzej jako krol Monet a bardziej chyba nawet Mieczy jako, ze nie byl nigdy zbyt uczuciowy ani wylewny...na ja...troche sie zmienilo odkad zauwazyl ze mi przestalo zalezec na ciagnieciu wszystkiego....Tak wiec to oddalenie mentalne juz od dawna dosyc ma tutaj miejsce...stad tez 6 mieczy nie skojarzylo mi sie od razu z nim...ale zastanawiam sie nad rozstaniem...i to wyplyniecie na mojej karcie to möge w koncu podjecie decyzji.. Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 6 mieczy to taka izolacja... skoro mówisz o rozwodzie to pewnie chodzi o męża. Świat + Rycerz pucharów... może poznasz kogoś w podróży? A Kochankowie to wahanie, wybór między dwoma mężczyznami. Może w przyszłości będziesz rozważać powrót do męża? W moich kartach szostka mieczy przedstawia mi sie bardziej jako pokonanie jakichs przeszkod na poziomie mysli, odciecie od negatywnych sytuacji i otwarcie na nowe, wszystko dzieje sie w myslach...izolacje widze w 9 mieczy... Cytuj
bridaa Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 teraz doczytałam że w pierwszym poście napisałaś że nie widzisz w tym Rycerzu swojego męża. A jeśli pytasz o ta znajomość która się rozpadła, to dla mnie karty nie opowiadają tu o powrocie, choć wcale nie znaczy że go nie będzie , bo pokazują (w/g mnie) rozstanie lub myśli o rozstaniu i wybór, więc możliwe , że znajomość się odnowi i będziesz stawała przed dylematem wyboru, podjęcia decyzji. Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 A tutaj sie zgadzam, bo prawde mowiac juz teraz sie zastanawiam czy bylby w ogole sens to jeszcze ciagnac...wielkie dzieki za posta bridaa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi