Erza Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 znowu zgapione gdzie poznasz swojego przyszłego partnera? 4 buław pojęcia nie mam; może już go znam? albo na jakiejś domówce jaki będzie miał charakter? 7 buław oho! ognisty! dynamiczny, pewnie gaduła jakaś jaki będzie miał wygląd? Królowa denarów jak baba a na serio chyba w moim typie, czyli brunet z niebieskimi oczyma co was połączy? Rycerz mieczy fajnie będzie się z nim rozmawiało; może zacznie się od kłótni w jakich okolicznościach się spotkacie? 2 kielichów sam mi zaproponuje spotkanie na jaki typ mężczyzn powinnaś zwracać uwagę? Koło hahaha - na każdego, którego spotkam hahaha jakiego typu mężczyzn powinnaś unikać? As buław tych, którzy walą prosto z mostu o co im chodzi jak się powinnaś zachowywać żeby przyciągnąć swojego przyszłego partnera? Sprawiedliwość być stonowaną i uważną na co powinnaś zwrócić szczególną uwagę? 5 denarów na to, żeby darować sobie relacje z przeszłości, z których nic nie wynikło, bo w przyszłości też nic nie wyniknie; zakaz wracania do starych relacji co chcesz otrzymać od związku? 2 denarów porozumienie, równowaga i partnerstwo są dla mnie najważniejsze kiedy poznasz swojego przyszłego partnera? Paź kielichów między 20 lutego a 20 marca Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Października 2015 Maestro Napisano 28 Października 2015 (edytowane) gdzie poznasz swojego przyszłego partnera? 4 buław na weselu, na zabawie, może w domu rodzinnym na jakims spotkaniu, na imprezie w czyimś domu jaki będzie miał charakter? 7 buław nerwus , porywczy,male z drugiej stronie wytrwały w dążeniu do celu, tak łatwo Ci nie odpuści jaki będzie miał wygląd? Królowa denarów będzie dokładnie w Twoim typie (Ty zawsze jesteś Królową Denarów, zatem uważam, ze karty w ten sposób Ci odpowiedziały) co was połączy? Rycerz mieczy jakiś kolega, porywczy i spontaniczny w jakich okolicznościach się spotkacie? 2 kielichów możesz prowadzić pogawędkę z tym Rycerzem Mieczy , gdy on się pojawi na jaki typ mężczyzn powinnaś zwracać uwagę? Koło na takich, których Ci los podsunie , lub na nieprzewidywalnych jakiego typu mężczyzn powinnaś unikać? As buław których myślenie ogranicza się do przyjemności fizycznych jedynie, chwilowych zapaleńców, którzy naobiecują i za chwilę zapominają.. jak się powinnaś zachowywać żeby przyciągnąć swojego przyszłego partnera? Sprawiedliwość nie naginać się do niego,być sobą, powinnaś byc sprawiedliwą dla samej siebie na co powinnaś zwrócić szczególną uwagę? 5 denarów na to, czy on aby nie czuje się gorszy i jedynym jego pragnieniem jest ogrzanie się Twoim blaskiem co chcesz otrzymać od związku? 2 denarów chcesz, aby facet był Twoim partnerem kiedy poznasz swojego przyszłego partnera? Paź kielichów na początku znaku wodnego : Skorpion, Ryby, Rak. Stawiam intuicyjnie na Skorpiona edit : teraz do mnie dotarło, że jesteśmy już w znaku Skorpiona, licho wie, może za chwileczkę, za momencik....? Edytowane 28 Października 2015 przez Inez2503 Cytuj
Ceres Napisano 29 Października 2015 Napisano 29 Października 2015 gdzie poznasz swojego przyszłego partnera? 4 buław na domówce albo w jakimś ogrodzonym miejscu, z wytyczonymi granicami, jak przytulna knajpka, park. jaki będzie miał charakter? 7 buław lubi sobie podyskutować jaki będzie miał wygląd? Królowa denarów ciemna karnacja, ciemne włosy, niezbyt wysoki gdzieś zbliżony wzrostem do ciebie co was połączy? Rycerz mieczy interesujące rozmowy, może jakas sprzeczka, bo będziecie mieli odmienne zdanie w jakich okolicznościach się spotkacie? 2 kielichów randka na jaki typ mężczyzn powinnaś zwracać uwagę? Koło podróżnik ktoś kto nie zagrzeje długo miejsca w jednym jakiego typu mężczyzn powinnaś unikać? As buław na niezdrowo napalonych, bajerantów jak się powinnaś zachowywać żeby przyciągnąć swojego przyszłego partnera? Sprawiedliwość jak osoba z zasadami na co powinnaś zwrócić szczególną uwagę? 5 denarów nie robić z siebie ofiary losu co chcesz otrzymać od związku? 2 denarów związku gdzie każda z osób oprócz życia z partnerem ma jeszcze swoje prywatne sprawy kiedy poznasz swojego przyszłego partnera? Paź kielichów tak do trzech miesięcy Cytuj
Gość Bethany Napisano 29 Października 2015 Napisano 29 Października 2015 Gdzie poznasz - jakaś uroczystość, czy impreza, może u kogoś w domu charakter- taki dość waleczny, trochę nerwowy wygląd : typ połudnowca z wyglądu, ciemna cera i włosy, czyli raczej brunet co Was połączy: intelekt, choć może być jakaś kłótnia, czy sprzeczka też okoliczności - randka, umówicie się face to face na kogo zwracać uwagę- na kogoś kto się dość często przemieszcza, może być trochę zmienny i nieprzewidywalny kogo unikać- facetów nastawionych tylko na seks jak powinnaś się zachowywać - mieć swoje zasady, i może trochę jakby chłodna i zdystansowana? No niektórych to kręci na co zwrócić uwagę - może nie oceniać po zasobności portfela ? tak mi się kojarzy 5 Monet, sorki co chcesz otrzymać od związku - chcesz być w związku, ale jednocześnie mieć możliwość wyboru kiedy spotkasz: obstawiam znak Ryb Powodzonka! aż ciekawa jestem, co bydzie Cytuj
Erza Napisano 29 Października 2015 Autor Napisano 29 Października 2015 Dzięki Dziewczyny! wow! wychodzi Wam podobnie - miejsce i wygląd obecnie dużo wychodzę w weekendy ze znajomymi, więc może się jakiś nawinie wygląd, jaki opisałyście jak najbardziej by mnie satysfakcjonował na co powinnaś zwrócić szczególną uwagę? 5 denarów a tak teraz pomyślałam, że facet może być chwilowo bez pracy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi