Mefista Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Zgapioooneeee. I to ostatni temat w związku z uczuciami. Pozostaną weryfikacje teraz. Przypomnę sytuację. Kilka miesięcy temu zerwałam z partnerem. Urwałam wszelki kontakt. Rozstaliśmy się w bojowych nastrojach. Czy będę w związku do końca tego roku? 7 denarów - król mieczy - 2 pucharów Czyżby pojawił się ktoś kto zawróci mi w głowie? Może będzie jakaś miłostka. ale będzie to trwało powolutku. zwiazek 2016 6 buław pustelnik 9 kielichow Raczej nic stałego przez mój indywidualizm i zamknięcie się w sobie... Jaki on będzie 2 mieczy, świat, gwiazda Ktoś kto sam się ciągle waha, ustabilizowane życie, majętny, odnoszący sukcesy w pracy. czy go znam? słońce - tak, znam go czy ze sobą rozmawiamy? 10 mieczy - nie Cytuj
akszeinga1985 Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Czy będę w związku do końca tego roku? 7 denarów - król mieczy - 2 pucharów Będziesz musiała trochę zaczekać- od razu nie będziecie razem, będzie musiało minąć trochę czasu by się lepiej poznać. Pojawi się mężczyzna o jasnej karnacji, szczupły i wysoki, który zazwyczaj jest poważny i zamyślony. Do końca tego roku będziecie się poznawać, dobrze będzie wam się rozmawiać. zwiazek 2016 6 buław pustelnik 9 kielichow Mam wrażenie, że na początku nie będziecie ujawniać swoich uczuć. Będą dni, gdy nie będziecie się spotykać. Raczej spotkania bardziej na poziomie intelektualnym. Jaki on będzie 2 mieczy, świat, gwiazda On będzie skupiony na swoich myślach, czasem zamknięty w sobie,ale też o szerokich horyzontach, lubiąca rozmawiać i poznawać.Będzie przystojny i uzdolniony artystycznie. czy go znam? słońce - tak znasz go. czy ze sobą rozmawiamy? 10 mieczy - nie rozmawiacie ze sobą. Cytuj
bimba Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Czy będę w związku do końca tego roku? 7 denarów - król mieczy - 2 pucharów w zwiazku nie, ale znajdziesz oparcie emocjonalne w kims kogo juz znasz dlugo zwiazek 2016 6 buław pustelnik 9 kielichow wiele okazji do zabawy, przyjemnosci i odkrywania samej siebie Jaki on będzie 2 mieczy, świat, gwiazda racjonalny i daleko od Ciebie czy go znam? tak czy ze sobą rozmawiamy? juz rozmawialiscie Cytuj
Mefista Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 Czy ta 10 mieczy może oznaczać mojego byłego z którym teraz mam bojowy kontakt? :/ Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Jezeli ten twoj byly pasuje do krola mieczy to jak najbardziej Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 W ogole ja to widze tak: zwiazek jako taki to chyba raczej nie...czekanie w 7 monet...ten krol to twoj byly , bedziecie sie znow spotykac i bedzie ok. A w 2016 mozliwy nawet powrot do siebie, ale ten pustelnik potem to znow odejscie..badz to fizyczne badz w myslach, zaglebienie sie w sens...i 9 kielonkow to zadowolenie ale niestety w pojedynke...tak ze w rezultacie raczej chyba nicht z tego zwiazku, ale bedzie CI z tym dobrze...on jest racjonalista, kieruje sie rozsadkiem, lubi byc podziwiany, blyszczec (gwiazda) i otwarty na nowe (swiat), ty go znasz i nie rozmawiacie ze soba...wypisz wymaluj ...byly Cytuj
Mefista Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 Takie samo mam odczucie i jest typowym królem mieczy. Tyle że ja nawet nie chcę utrzymywać z nim kontaktu oraz nie widzę opcji żebyśmy zaczęli znowu ze sobą rozmawiać. Cytuj
Mefista Napisano 28 Października 2015 Autor Napisano 28 Października 2015 Pociągnęłam karty na jedyne możliwe spotkanie z nim w tym roku. Wybieramy się tam oboje. Król denarów, sprawiedliwość, kapłanka Nie widzę tu odnowienia kontaktu, więc uff, to pewnie nie o byłego chodzi. Cytuj
martina78 Napisano 28 Października 2015 Napisano 28 Października 2015 Zalezy o co konkretnie zapytalas... Cytuj
niiwa Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 Czy będę w związku do końca tego roku? - 7 denarów - król mieczy - 2 pucharów -- moim zdaniem karty pokazały, że Ty czekasz i liczysz na relację z kimś byłym. - Odp. na Twoje pytanie - nie będziesz w związku do końca tego roku. związek 2016 - 6 buław Pustelnik 9 kielichów - nie ma związku, z resztą kart to wygaśnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi