Skocz do zawartości

Uczucia 2015/2016

Mefista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zgapioooneeee. I to ostatni temat w związku z uczuciami. Pozostaną weryfikacje teraz.

Przypomnę sytuację. Kilka miesięcy temu zerwałam z partnerem. Urwałam wszelki kontakt. Rozstaliśmy się w bojowych nastrojach.

Czy będę w związku do końca tego roku?

7 denarów - król mieczy - 2 pucharów

Czyżby pojawił się ktoś kto zawróci mi w głowie? Może będzie jakaś miłostka. :icon_smile: ale będzie to trwało powolutku.

zwiazek 2016

6 buław pustelnik 9 kielichow

Raczej nic stałego przez mój indywidualizm i zamknięcie się w sobie...

Jaki on będzie

2 mieczy, świat, gwiazda

Ktoś kto sam się ciągle waha, ustabilizowane życie, majętny, odnoszący sukcesy w pracy.

czy go znam?

słońce - tak, znam go

czy ze sobą rozmawiamy?

10 mieczy - nie

Napisano

Będziesz musiała trochę zaczekać- od razu nie będziecie razem, będzie musiało minąć trochę czasu by się lepiej poznać. Pojawi się mężczyzna o jasnej karnacji, szczupły i wysoki, który zazwyczaj jest poważny i zamyślony. Do końca tego roku będziecie się poznawać, dobrze będzie wam się rozmawiać.

zwiazek 2016

Mam wrażenie, że na początku nie będziecie ujawniać swoich uczuć. Będą dni, gdy nie będziecie się spotykać. Raczej spotkania bardziej na poziomie intelektualnym.

Jaki on będzie

2 mieczy, świat, gwiazda

On będzie skupiony na swoich myślach, czasem zamknięty w sobie,ale też o szerokich horyzontach, lubiąca rozmawiać i poznawać.Będzie przystojny i uzdolniony artystycznie.

czy go znam?

słońce - tak znasz go.

czy ze sobą rozmawiamy?

10 mieczy - nie rozmawiacie ze sobą.

Napisano

w zwiazku nie, ale znajdziesz oparcie emocjonalne w kims kogo juz znasz dlugo

zwiazek 2016

wiele okazji do zabawy, przyjemnosci i odkrywania samej siebie

Jaki on będzie

2 mieczy, świat, gwiazda

racjonalny i daleko od Ciebie

czy go znam?

tak

czy ze sobą rozmawiamy?

juz rozmawialiscie

Napisano

Czy ta 10 mieczy może oznaczać mojego byłego z którym teraz mam bojowy kontakt? :/

Napisano

W ogole ja to widze tak: zwiazek jako taki to chyba raczej nie...czekanie w 7 monet...ten krol to twoj byly , bedziecie sie znow spotykac i bedzie ok. A w 2016 mozliwy nawet powrot do siebie, ale ten pustelnik potem to znow odejscie..badz to fizyczne badz w myslach, zaglebienie sie w sens...i 9 kielonkow to zadowolenie ale niestety w pojedynke...tak ze w rezultacie raczej chyba nicht z tego zwiazku, ale bedzie CI z tym dobrze...on jest racjonalista, kieruje sie rozsadkiem, lubi byc podziwiany, blyszczec (gwiazda) i otwarty na nowe (swiat), ty go znasz i nie rozmawiacie ze soba...wypisz wymaluj ...byly

Napisano

Takie samo mam odczucie i jest typowym królem mieczy. :( Tyle że ja nawet nie chcę utrzymywać z nim kontaktu oraz nie widzę opcji żebyśmy zaczęli znowu ze sobą rozmawiać.

Napisano

Pociągnęłam karty na jedyne możliwe spotkanie z nim w tym roku. Wybieramy się tam oboje.

Król denarów, sprawiedliwość, kapłanka

Nie widzę tu odnowienia kontaktu, więc uff, to pewnie nie o byłego chodzi. :)

Napisano

Czy będę w związku do końca tego roku? - 7 denarów - król mieczy - 2 pucharów

-- moim zdaniem karty pokazały, że Ty czekasz i liczysz na relację z kimś byłym.

- Odp. na Twoje pytanie - nie będziesz w związku do końca tego roku.

związek 2016 - 6 buław Pustelnik 9 kielichów

- nie ma związku, z resztą kart to wygaśnie.