Gość loveby Napisano 29 Października 2015 Napisano 29 Października 2015 Czy spotkam się z osobą, którą mam na oku ? głupiec, koło fortuny, kochankowie + słońce jako dodatkowa karta Moja interpretacja : Do spotkania dojdzie jak najbardziej wręcz będzie bardzo miłe. Czytałam o połączeniach kart i możliwe, że coś ruszy do przodu ? Cytuj
Gość loveby Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Nie ja, koleżanka. Chodzi mi o pomoc w interpretacji Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 ja nie pytam, kto tasował... tylko, czy wyciągałaś karty z całej talii, czy tylko z AW? Cytuj
Gość loveby Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Raczej tak, było mniej kart Cytuj
akszeinga1985 Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Myślę, że spotkasz się z osobą, którą masz na oku i będziecie rozmawiać. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Listopada 2015 Maestro Napisano 1 Listopada 2015 Nie, bo ta osoba z kimś jest. Cytuj
Gość loveby Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 Spotkalam się wczoraj z kolegą, później spotkaliśmy się na chwilę z jego dwoma innymi kolegami. Później ten, który mi się podoba dzwonił o chciał się z nami spotkac, ja też naciskałam ale mój kolega nie chciał z powodu problemu z dziewczyną i chęci rozwiązania sprawy. Dzięki za pomoc ! Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 Spotkalam się wczoraj z kolegą, później spotkaliśmy się na chwilę z jego dwoma innymi kolegami. Później ten, który mi się podoba dzwonił o chciał się z nami spotkac, ja też naciskałam ale mój kolega nie chciał z powodu problemu z dziewczyną i chęci rozwiązania sprawy. Dzięki za pomoc ! Jak dla mnie... hm... za dużo tych kolegów, kolegi... i jakaś totalna kołomyja:-( nie można jakoś prościej napisać? np."spotkałam się" tudzież "nie spotkałam się"? poproszę... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi