Skocz do zawartości

Weekendowe spotkanie (ZWERYFIKOWANY)

Gość loveby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy spotkam się z osobą, którą mam na oku ?

głupiec, koło fortuny, kochankowie + słońce jako dodatkowa karta

Moja interpretacja : Do spotkania dojdzie jak najbardziej wręcz będzie bardzo miłe. Czytałam o połączeniach kart i możliwe, że coś ruszy do przodu ? :)

Napisano

ja nie pytam, kto tasował...

tylko, czy wyciągałaś karty z całej talii, czy tylko z AW?

Napisano

Myślę, że spotkasz się z osobą, którą masz na oku i będziecie rozmawiać.

Napisano

Spotkalam się wczoraj z kolegą, później spotkaliśmy się na chwilę z jego dwoma innymi kolegami. Później ten, który mi się podoba dzwonił o chciał się z nami spotkac, ja też naciskałam ale mój kolega nie chciał z powodu problemu z dziewczyną i chęci rozwiązania sprawy. Dzięki za pomoc !

Napisano
Spotkalam się wczoraj z kolegą, później spotkaliśmy się na chwilę z jego dwoma innymi kolegami. Później ten, który mi się podoba dzwonił o chciał się z nami spotkac, ja też naciskałam ale mój kolega nie chciał z powodu problemu z dziewczyną i chęci rozwiązania sprawy. Dzięki za pomoc !

Jak dla mnie... hm... za dużo tych kolegów, kolegi... i jakaś totalna kołomyja:-(

nie można jakoś prościej napisać? np."spotkałam się" tudzież "nie spotkałam się"?

poproszę...