Mefista Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Jaka bedzie impreza , na ktora wybieram się za tydzien? Dodam, że będzie tam mój ex i mam mieszane uczucia czy tam iść (raczej unikałam z nim kontaktu) Król denarów - as kielichów - mag Będę przy forsie, haha, będę się dobrze bawić, będę radosna. Czy dojdzie między nami do wymiany zdań? 6 mieczy - świat - 6 buław Raczej będę przed nim uciekać i będzie to dobre rozwiązanie Jak się będę czuć psychicznie? Królowa buław - gwiazda - 9 kielichów Będę szczęśliwa, pewna siebie Cytuj
Gość Bethany Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 No będziesz zadowolona i radosna ( As Kielichów), będziesz rozmawiać i fajnie się bawić (Mag). Zamienicie jakieś słowa, ale potem każde pójdzie w swoją stronę ( Świat) i będziesz zadowolona z takiego obrotu sprawy ( 6 Buław) Będziesz ładnie wyglądać, pewna siebie, atrakcyjna, energiczna, będziesz błyszczeć . No i alkohol będzie Cytuj
Erza Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Jaka bedzie impreza , na ktora wybieram się za tydzien? Król denarów - as kielichów - mag będzie całkiem fajnie i być może ucieszy Cię fakt, że eks tam jednak nie dotarł; poznasz kogoś miłego - widać grono adoratorów i ogóle zadowolenie z imprezy Czy dojdzie między nami do wymiany zdań? 6 mieczy - świat - 6 buław tak jak napisałam wyżej, jego tam w ogóle może nie być; ewentualnie oboje będziecie się unikać, co Was bardzo ucieszy Jak się będę czuć psychicznie? Królowa buław - gwiazda - 9 kielichów będziesz bardzo zadowolona z przebiegu tej imprezy, wybawisz się po wsze czasy )) Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 1. pójdziesz, możesz komuś wpaść w oko 2. nie wiem czy w ogóle nawet będziecie ze sobą gadać, może go nie być lub ominiecie się szerokim łukiem 3.dobrze pełna energii, atrakcyjna, wyluzowana Cytuj
Mefista Napisano 7 Listopada 2015 Autor Napisano 7 Listopada 2015 Bawilam sie swietnie, z panem byla rozmowa, ale w sumie nijaka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi