Skocz do zawartości

Impreza za tydzień (ZWERYFIKOWANY)

Mefista

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaka bedzie impreza , na ktora wybieram się za tydzien? Dodam, że będzie tam mój ex i mam mieszane uczucia czy tam iść (raczej unikałam z nim kontaktu)

Król denarów - as kielichów - mag

Będę przy forsie, haha, będę się dobrze bawić, będę radosna.

Czy dojdzie między nami do wymiany zdań?

6 mieczy - świat - 6 buław

Raczej będę przed nim uciekać i będzie to dobre rozwiązanie

Jak się będę czuć psychicznie?

Królowa buław - gwiazda - 9 kielichów

Będę szczęśliwa, pewna siebie

Napisano

No będziesz zadowolona i radosna ( As Kielichów), będziesz rozmawiać i fajnie się bawić (Mag).

Zamienicie jakieś słowa, ale potem każde pójdzie w swoją stronę ( Świat) i będziesz zadowolona z takiego obrotu sprawy ( 6 Buław)

Będziesz ładnie wyglądać, pewna siebie, atrakcyjna, energiczna, będziesz błyszczeć :). No i alkohol będzie :P

Napisano

Jaka bedzie impreza , na ktora wybieram się za tydzien?

Król denarów - as kielichów - mag

będzie całkiem fajnie i być może ucieszy Cię fakt, że eks tam jednak nie dotarł; poznasz kogoś miłego - widać grono adoratorów i ogóle zadowolenie z imprezy :)

Czy dojdzie między nami do wymiany zdań?

6 mieczy - świat - 6 buław

tak jak napisałam wyżej, jego tam w ogóle może nie być; ewentualnie oboje będziecie się unikać, co Was bardzo ucieszy

Jak się będę czuć psychicznie?

Królowa buław - gwiazda - 9 kielichów

będziesz bardzo zadowolona z przebiegu tej imprezy, wybawisz się po wsze czasy :)))

Napisano

1. pójdziesz, możesz komuś wpaść w oko

2. nie wiem czy w ogóle nawet będziecie ze sobą gadać, może go nie być lub ominiecie się szerokim łukiem

3.dobrze pełna energii, atrakcyjna, wyluzowana