Skocz do zawartości

Dziś i jutro :) (ZWERYFIKOWANY)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spędzę dzisiejszy wieczór?

Paź monet, 6 buław, 4 buław suma Kapłanka

wychodzę dziś ze znajomymi, powinno być całkiem fajnie, niewykluczone, że trafimy na innych znajomych i grono do zabawy się powiększy :) Mam też wrażenie, że kolega z pracy też się odezwie... i może nawet się spotkamy.

Jak minie mi sobota?

9 mieczy, Słońce, As buław/Królowa mieczy suma Diabeł

ooo rano kac hehehe, ból głowy na bank; potem całkiem miło i możliwe spięcie z matką

Napisano

No widać spotkanie ( Pazik Denarów), powinnaś być zadowolona ( 6 Buław). To jest domówka ? ( 4 Buław).

Jak minie sobota? No chyba będziesz w łóżku leżeć z pół dnia :P będziesz dość nerwowa i możliwe spięcie z kimś

Napisano

To nie jest domówka, ale spotkanie w pubie, do którego zawsze chodzimy naszą paczką od czasów liceum i przeważnie wpadamy na innych znajomych i z 4 osób robi się nagle 8-10 :)

No na kacu nerwowa jestem. Chyba, że ta 9 mieczy mówi, że nie będę spać u siebie. :P

Napisano

dziś -spotkanie jest, ale takie spokojne

sobota- owszem możesz się kiepsko czuć,ale możesz też mieć doła

Napisano

hej, właściwie to mogę zweryfikować :)

wieczór super :) do 23 siedzieliśmy ze znajomymi w pubie, byli też inni znajomi i razem graliśmy w rzutki, więc grono się powiększyło; potem zdzwoniłam się z Panem i noc spędziłam u niego :czarodziej:

zerwaliśmy się wcześnie rano (o czym mówią 9 mieczy i Słońce) - ja umówiłam się z mamą na wyjście na cmentarz i zakupy, on z kolegą na dodatkową pracę

Królowa mieczy to chyba ja, która zaraz pójdzie spać, a potem będę się uczyć astro, bo wczoraj przyszły zamówione książki. :)))

• Lubię to! 1