Erza Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Jak spędzę dzisiejszy wieczór? Paź monet, 6 buław, 4 buław suma Kapłanka wychodzę dziś ze znajomymi, powinno być całkiem fajnie, niewykluczone, że trafimy na innych znajomych i grono do zabawy się powiększy Mam też wrażenie, że kolega z pracy też się odezwie... i może nawet się spotkamy. Jak minie mi sobota? 9 mieczy, Słońce, As buław/Królowa mieczy suma Diabeł ooo rano kac hehehe, ból głowy na bank; potem całkiem miło i możliwe spięcie z matką Cytuj
Gość Bethany Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 No widać spotkanie ( Pazik Denarów), powinnaś być zadowolona ( 6 Buław). To jest domówka ? ( 4 Buław). Jak minie sobota? No chyba będziesz w łóżku leżeć z pół dnia będziesz dość nerwowa i możliwe spięcie z kimś Cytuj
Erza Napisano 30 Października 2015 Autor Napisano 30 Października 2015 To nie jest domówka, ale spotkanie w pubie, do którego zawsze chodzimy naszą paczką od czasów liceum i przeważnie wpadamy na innych znajomych i z 4 osób robi się nagle 8-10 No na kacu nerwowa jestem. Chyba, że ta 9 mieczy mówi, że nie będę spać u siebie. Cytuj
panna.marta Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 dziś -spotkanie jest, ale takie spokojne sobota- owszem możesz się kiepsko czuć,ale możesz też mieć doła Cytuj
Erza Napisano 31 Października 2015 Autor Napisano 31 Października 2015 hej, właściwie to mogę zweryfikować wieczór super do 23 siedzieliśmy ze znajomymi w pubie, byli też inni znajomi i razem graliśmy w rzutki, więc grono się powiększyło; potem zdzwoniłam się z Panem i noc spędziłam u niego zerwaliśmy się wcześnie rano (o czym mówią 9 mieczy i Słońce) - ja umówiłam się z mamą na wyjście na cmentarz i zakupy, on z kolegą na dodatkową pracę Królowa mieczy to chyba ja, która zaraz pójdzie spać, a potem będę się uczyć astro, bo wczoraj przyszły zamówione książki. )) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi