panna.marta Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 W przyszłym roku będą dwa śluby. Czy dostanę zaproszenia na te śluby? 1.Czy MZ zaprosi mnie na swój ślub? giermek buław, diabeł XV, 6 buław moim zdaniem tak, ale ciekawa jestem tego diabła o co w nim tutaj chodzi... może ktoś ma pomysł? 2. Czy M.S zaprosi mnie na ślub? 6 monet, 6 buław, sprawiedliwość XI tak, karty typowe na zaproszenie 3. czy w 2016 roku otrzymam jeszcze jakieś zaproszenie na ślub, takie którego się niespodziewam? wypadła 7 mieczy koło fortuny X, giermek buław, królowa buław z tych 3 kart wychodzi na to, że ktoś mnie zaskoczy jakaś pani Cytuj
zakretka23 Napisano 31 Października 2015 Napisano 31 Października 2015 W tym pierwszym przypadku możesz sama po prostu mieć inne plany - jakaś bardziej interesująca propozycja np, wyjazd lub ślub zostanie przesuniety. Jeśli chodzi o kolejne dwa to odpowiedz jest na tak. Cytuj
Koma Napisano 31 Października 2015 Napisano 31 Października 2015 Dostaniesz zaproszenia, w pierwszym albo niebeziesz mogla pojsc (ale pojdziesz ) lub odwrotnie, bedziesz jakby zobowiazana r=tam pojsc. W trzecim-no, ktos Ci zdecydowanie zaskoczy, jakas para. Cytuj
Gość Bethany Napisano 31 Października 2015 Napisano 31 Października 2015 Zaprosi, będziesz mieć jakieś wątpliwości, ale w efekcie będziesz zadowolona ( 6 Buław). Zaprosi zdecydowanie a to cywilny chyba, tak? Dostaniesz od jakiejś energicznej kobietki Cytuj
gucio19 Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 3x tak ;D W ostatnim przypadku to chyba jakas twoja obecna czy była przyjaciolka, po której nie spodziewasz się zaproszenia. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 1.Czy MZ zaprosi mnie na swój ślub? giermek buław, diabeł XV, 6 buław giermek buław i 6 buław mówią tak diabeł - nie Mam dwie opcje: - nie dostaniesz - dostaniesz, ale coś będzie nie tak. Może nie wybierzesz się na nie albo zostanie zaproszona jeszcze jedna osoba, którą "nie trawisz". Diabeł ogólnie mówi, że coś się nie uda i to nie musi być z Twojej winy. 6 buław - mimo wszystko (mimo tego, co ten diabeł napsoci), wyjdzie Ci to na dobre 2. Czy M.S zaprosi mnie na ślub? 6 monet, 6 buław, sprawiedliwość XI tak 6 monet - zaproszenie 6 buław + sprawiedliwość - przyjmiesz je i zobaczysz ceremonię (sprawiedliwość) 3. czy w 2016 roku otrzymam jeszcze jakieś zaproszenie na ślub, takie którego się nie spodziewam? koło fortuny X, giermek buław, królowa buław możliwe; koło fortuny zapowiada niespodziewane wydarzenia, giermek buław często przynosi wiadomość, w królowej buław widzę Ciebie jak się szykujesz do ceremonii Cytuj
Ceres Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 1.Czy MZ zaprosi mnie na swój ślub? giermek buław, diabeł XV, 6 buław tak ale chyba nie pójdziesz 2. Czy M.S zaprosi mnie na ślub? 6 monet, 6 buław, sprawiedliwość XI tak 3. czy w 2016 roku otrzymam jeszcze jakieś zaproszenie na ślub, takie którego się niespodziewam? wypadła 7 mieczy koło fortuny X, giermek buław, królowa buław tak i to niespodziewanie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Listopada 2015 Maestro Napisano 3 Listopada 2015 1.Czy MZ zaprosi mnie na swój ślub? giermek buław, diabeł XV, 6 buław otrzymasz zawiadomienie o ślubie, na który pójdziesz;) 2. Czy M.S zaprosi mnie na ślub? 6 monet, 6 buław, sprawiedliwość XI o ile napomkniesz cos na ten temat, to jak najbardziej 3. czy w 2016 roku otrzymam jeszcze jakieś zaproszenie na ślub, takie którego się niespodziewam? wypadła 7 mieczy koło fortuny X, giermek buław, królowa buław\ ktoś może wziąć ślub, ale Ci o tym nie powie, ktoś inny Ci doniesie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi