Mefista Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 Jest to mężczyzna, z którym łączyło mnie coś bardzo dawno temu. Od jakiegoś czasu śni mi się po nocach mimo że o nim nie myślę. Kontaktu brak, ale licho wie... Królowa mieczy - Królowa kielichów - Rycerz mieczy Będzie osobą do której zwrócę się o pomoc, możliwe, że przez kogoś czyt. jakiegoś wspólnego znajomego. Kontakt możliwy. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 królowa mieczy - odcięłaś się od niego? królowa mieczy + królowa kielichów - to Ty w różnych odsłonach. Z jednej strony rozsądna decyzja, a z drugiej tęsknota. Królowa pucharów kojarzy mi się z miłą babką, która nie chowa urazy, jest ciepła i otwarta na resztę świata. Rycerz mieczy - ta karta mówi o kontakcie, ale: - może tutaj chodzić o życzenia na BN czy Sylwestra - biorąc pod uwagę poprzednie karty, on się nie odezwie. Dużo tutaj osób wyszło. Może skontaktuje się z Twoją koleżanką. Wiec tak: życzenia, znajoma albo nic. Cytuj
niiwa Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 Czy odnowię z nim kontakt do końca roku? -- Królowa mieczy - Królowa kielichów - Rycerz mieczy - Odnowisz z własnej inicjatywy, ale pożałujesz, że to zrobiłaś Cytuj
Gość DoNogi Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 Jeśli kontakt się odnowi, to może zakończyć się kłótnią. Cytuj
martina78 Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 Moim zdaniem ty pod wpływem emocji możesz nawiązać z nim kontakt, osobiście nie widzę tu nic, co by mogło świadczyć o tym, że będziesz tego żałować. Niemniej jednak nic nie wskazuje na to , że inicjatywa będzie jego... Cytuj
Arcan Napisano 1 Listopada 2015 Napisano 1 Listopada 2015 Odnowisz kontakt... ale nie wiem czy będziesz zadowolona...Ty nie masz do niego żalu? Bo może dojść do kłótni, mi rycerz mieczy często awanture pokazuję... skontaktujesz się, wyjdą stare rany...coś w tym stylu Cytuj
Mefista Napisano 1 Listopada 2015 Autor Napisano 1 Listopada 2015 Tak, z nim też rozstałam się wrogo. Mamy jedną wspóln.ą przyjaciółkę. Ja do niego kontaktu nie mam, więc nie widzę jak mogłabym się z nim skontaktować. Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 moim zdaniem nie odnowisz tego kontaktu, odcięłaś się na własne życzenie, przeanalizujesz swoje emocje jakie masz w stosunku do niego i nie nawiążesz kontaktu. Cytuj
Mefista Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Proszę bardzo, kontakt przez wspólną znajomą, zainicjowany przez nią. Cytuj
Mala_83 Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Moim zdaniem odnowisz kontakt ale ostatecznie pod koniec roku pokłócicie się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi