Iwka78 Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 Witam sytuacja ogólna: jak wszyscy pewnie wiedzą szukam pracy. Zadzwoniła do mnie wczoraj znajoma i powiedziała, że poleciła mnie do pracy do firmy X. Zadałam kartom pytanie: jak spełni się moje oczekiwanie, że dostanę pracę w tej firmie? 8 denarów, 7 buław, 3 denary => suma HB XVIII księżyc, IX eremita 8 denarów, to stała praca, 7 buław to walka o tą pracę, przy 3 denarów powiedziałabym, że będę przynajmniej zostanę zaproszona na rozmowę. Oj mam nadzieję, że to nie życzeniówka... Jak to widzicie? Cytuj
bimba Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 w 8 denarów widzę, że jeśli się odezwą to długo poczekasz i chyba w międzyczasie zajmiesz się czymś innym (7 buław, 3 denary), ogólnie nie widzę żebyś miała dostać pracę akurat w tej firmie, księżyc - sytuacja wygląda inaczej niż myślisz, albo nikogo tam na razie nie szukają, albo Tobie by ta praca do końca nie odpowiadała. Tak czy inaczej, 8 denarów, pustelnik na końcu, to spore wydłużenie w czasie odnośnie tej pracy. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 2 Listopada 2015 Autor Napisano 2 Listopada 2015 w 8 denarów widzę, że jeśli się odezwą to długo poczekasz i chyba w międzyczasie zajmiesz się czymś innym (7 buław, 3 denary), ogólnie nie widzę żebyś miała dostać pracę akurat w tej firmie, księżyc - sytuacja wygląda inaczej niż myślisz, albo nikogo tam na razie nie szukają, albo Tobie by ta praca do końca nie odpowiadała. Tak czy inaczej, 8 denarów, pustelnik na końcu, to spore wydłużenie w czasie odnośnie tej pracy. No właśnie ten księżyc mi nie pasował... i też tak sobie pomyślałam, czy to nie jest taka praca od 8 rano do 20 wieczorem..., bo ta 8 denarów, to też często nadgodziny pokazuje... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 8 denarów z 3 denarami jak najbardziej dobre karty na pracę. 7 buław to walka z Twoimi emocjami. Księżyc w podsumie mógł pokazać Twoje lęki. Możesz się załapać Cytuj
Ceres Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 Zgadzam się z bimbą, wg mnie będziesz czekała na odpowiedź przez dłuższy czas aż w końcu zainteresujesz się jakąś inną ofertą. 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 Zadałam kartom pytanie: jak spełni się moje oczekiwanie, że dostanę pracę w tej firmie? 8 denarów, 7 buław, 3 denary => suma HB XVIII księżyc, IX eremita Obym się myliła, ale mam wrażenie, że nie dostaniesz tej pracy, a nawet jeśli, to się na nią nie zdecydujesz. Będziesz szukała dalej... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Listopada 2015 Maestro Napisano 3 Listopada 2015 Zadałam kartom pytanie: jak spełni się moje oczekiwanie, że dostanę pracę w tej firmie? 8 denarów, 7 buław, 3 denary => suma HB XVIII księżyc, IX eremita jak dla mnie to będziesz pracować, ale kto wie,czy jakaś inna firma się nie odezwie? Tu wygląda w ogóle, jakbyś miała mieć przy okazji zajęcie dodatkowe, dochodowe;) 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Napisano 26 Grudnia 2015 ***weryfikacja*** nikt się do mnie nie odezwał z tej firmy. Pracę znalazłam zupełnie, gdzie indziej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi