Skocz do zawartości

czy pójdę do pracy w szpitalu? listopad(ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czekam już miesiąc na odpowiedź, mówili, że zadzwonią, jak nie w październiku to w listopadzie. Powoli tracę nadzieję na tę posadę.

Czy pójdę w tym miesiącu do pracy w szpitalu?

giermek buław, 10 kielichów, księżyc

giermek buław - na pewno się odezwą, albo to ja entuzjastycznie tam maszeruje (10 kielichów) ubzdurałam sobie, że to najlepsza oferta na ten moment, więc może ten księżyc na końcu pokazuje, że mogę nie być zadowolona, albo w ogóle wszystko pozostanie w sferze wyobraźni :)

• Maestro
Napisano

Mogą się odezwać, ale tu jest sporo niejasności co do samej pracy, może nastąpić przesunięcie i zaczniesz pracę w grudniu, lub nagle zaczniesz się obawiać samej pracy..

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

nie.

giermek buław to Ty - pełna energii i zapału do pracy, oczekująca odpowiedzi

10 pucharów + księżyc - nic z tego. Mnie 10 pucharów na pracę nie wróży najlepiej: brak rozwoju, brak perspektyw, a czasami nawet zwolnienie. Dodatkowo jest księżyc, który wprowadza dużo niejasności. Te dwie karty kojarzą mi się z niespełnionymi oczekiwaniami.

Napisano

Ten paź to niby wiadomość ale tez jest odpowiednikiem IV Cesarza .. To do Cesarza przychodzą , nie na odwrót... cesarz to szef. Pazika odczytalabym jako Twój entuzjazm ..a reszta kart tez jakas "niepracowa". Z sumowania sąd. Mi pokazał uwolnienie się od sprawy w tym od pracy kiedy to wyczekiwalam na odpowiedz. niby była wstępna odpowiedź itd ale w ostateczności bez bólu sie obyło... poniekad sama zrezygnowalam.gdybyś tej pracy nie dostała to nie martw sie. :) los może szykować lepsza prace. Powodzenia.

Napisano

giermek buław, 10 kielichów, księżyc

Myślę, że nie pójdziesz do pracy w szpitalu w listopadzie. Możesz otrzymać inną pracę.

Napisano

Ksiezyc da dalsze zwodzenie, brak jasnosci, raczej nie bedzie teraz pracy.

Napisano

Moim zdaniem księżyc rozmywa wszystko.

Poza tym, dla mnie żadna z tych kart nie jest pracowa;(

Zaraz.... Zaraz, a czy ta praca ma byc np na jakimś oddziale paychiatrycznym?

Napisano

Bimba, wybacz, ale karty nie są zbyt optymistyczne. Niestety nie otrzymasz tej posady w listopadzie.

Patrząc z boku, wygląda troche jakby narobili Ci nadzieji co stałości pracy/zatrudnienia(paź buław+X kielichów) nie mając tak naprawdę możliwości przyjęcia/zoorganizowania miejsca w pracy w danym terminie. Księżyc to Twoje rozmarzenie co do pracy/warunków/itp. Karty w tle są raczej Twoją życzeniówka.

Przykro mi.

Napisano
nie, w takim zwykłym szpitalu

To niestety marne szanse są, abyś dostała tą pracę.

Gdyby może to była praca na jakimś oddziale psychiatrycznym, to ten księżyc dawałby nadzieję...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Miałam telefon, byłam już na spotkaniu, podpisałam wstępne dokumenty teraz czekam na wiadomość w sprawie szkolenia które muszę przejść przed przystąpieniem do pracy (około tygodnia), więc faktycznie, pewnie nie podejmę pracy w listopadzie ale w grudniu już tak.

Tak się zastanawiam czy ten księżyc z 10 pucharów, po prostu nie pokazał pełni, wczoraj była pełnia i wczoraj byłam na spotkaniu,a we wtorek był telefon, wszystko potoczyło się szybko (giermek buław) od chwili kontaktu.

• Lubię to! 1
Napisano
Te dwie karty (10 pucharów, Księżyc - mój przypis) kojarzą mi się z niespełnionymi oczekiwaniami.

Dokładnie taki wynik widzę