Erza Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 (edytowane) dziś dopiero poniedziałek, ale skręca mnie ciekawość jak spędzę dni kolejnego weekendu ogólnie w planach jest tak, że chcę spędzić weekend w domu, bo ostatnie dwa miesiące pt/sob jakaś impreza lub wyjście Jak spędzę piątkowy wieczór? 7 buław, Wieża, 3 buław ---> suma Cesarz no i kij z siedzenia w domu; niespodziewanie dostanę propozycję spotkania i gdzieś wybędę; ewentualnie zabunkruję się w domu nawet jeśli będę mieć propozycję wyjścia Jak spędzę sobotni wieczór? 2 kielichów, 10 denarów, Moc ---> suma Świat randka? albo posiadówka u siostry Jak spędzę niedzielny wieczór? Rycerz buław, Królowa denarów, Król buław ---> suma Świat obiad/kolacja u siostry i szwagra no nie wierzę, znowu łażenie hehehe Edytowane 2 Listopada 2015 przez Erza 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 Jak spędzę piątkowy wieczór? 7 buław, Wieża, 3 buław ---> suma Cesarz Wydaje mi się, że mimo postanowienia, że spędzisz wieczór w domu, wyjdziesz gdzieś. Nieoczekiwanie, ale jednak pojawi się propozycja Jak spędzę sobotni wieczór? 2 kielichów, 10 denarów, Moc ---> suma Świat Spotkanie z bliską osobą, w domu, będziesz bardzo zadowolona Rycerz buław, Królowa denarów, Król buław ---> suma Świat Na pewno nie sama tak jak piszesz lub z jakimś innym facetem Cytuj
Erza Napisano 2 Listopada 2015 Autor Napisano 2 Listopada 2015 dzięki Linkinia w zasadzie to każdy z tych wieczorów chciałabym z kimś spędzić Cytuj
Gość Bethany Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Friday: Jakby coś innego, niż myślisz, no jakieś wyjdzie na bank w tych 3 Buławach Saturday: Randka with sex Sunday: Obstawiam jednak spontaniczne wyjście gdzieś z Buławianym, może gdzieś pojedziecie- Rycerz Buław i suma Świat . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Listopada 2015 Maestro Napisano 3 Listopada 2015 Jak spędzę piątkowy wieczór? 7 buław, Wieża, 3 buław ---> suma Cesarz uważaj na jakąś potężną kłótnię w domu, po której sobie gdzieś pójdziesz, ew. karty te czytam jako spore zaskoczenie, niespodziankę Może odezwie się facet z ciekawą propozycją Jak spędzę sobotni wieczór? 2 kielichów, 10 denarów, Moc ---> suma Świat no, może być randka Jak spędzę niedzielny wieczór? Rycerz buław, Królowa denarów, Król buław ---> suma Świat z dwoma kolegami Cytuj
Erza Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Dzięki Dziewczyny jakieś za dobre te karty wyszły zobaczymy jak się zrealizują już się doczekać nie mogę Cytuj
Ceres Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Jak spędzę piątkowy wieczór? 7 buław, Wieża, 3 buław ---> suma Cesarz Jakaś sprzeczka albo coś w tym stylu może cię wyrwać z domu. Jak spędzę sobotni wieczór? 2 kielichów, 10 denarów, Moc ---> suma Świat Spotkanie rodzinne. Jak spędzę niedzielny wieczór? Rycerz buław, Królowa denarów, Król buław ---> suma Świat Spotkanie z facetem. Cytuj
Erza Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Dzięki Ceres może niedzielny wieczór spędzę z X, a rano razem pojedziemy do pracy Cytuj
Erza Napisano 9 Listopada 2015 Autor Napisano 9 Listopada 2015 dziś dopiero poniedziałek, ale skręca mnie ciekawość jak spędzę dni kolejnego weekendu ogólnie w planach jest tak, że chcę spędzić weekend w domu, bo ostatnie dwa miesiące pt/sob jakaś impreza lub wyjście Jak spędzę piątkowy wieczór? 7 buław, Wieża, 3 buław ---> suma Cesarz no i kij z siedzenia w domu; niespodziewanie dostanę propozycję spotkania i gdzieś wybędę; ewentualnie zabunkruję się w domu nawet jeśli będę mieć propozycję wyjścia Jak spędzę sobotni wieczór? 2 kielichów, 10 denarów, Moc ---> suma Świat randka? albo posiadówka u siostry Jak spędzę niedzielny wieczór? Rycerz buław, Królowa denarów, Król buław ---> suma Świat obiad/kolacja u siostry i szwagra no nie wierzę, znowu łażenie hehehe weryfikuję pt w domu, wkurzona na maksa na mamę i ogólnie, bo przed okresem byłam, więc nawet powietrze mnie wkurzało sob no niestety randki nie było, ale nadrobiłam parę projektów w domu i będzie z tego kaska ndz jenyyy jak ja się obżarłam hehehe, u sis na obiedzie byłam i w zasadzie cały czas siedziałyśmy i coś jadłyśmy popijając drinka, potem przyjechał szwagier z dostawą % Cytuj
Erza Napisano 9 Listopada 2015 Autor Napisano 9 Listopada 2015 Inez, w pt odezwał się pan, ale z zapytaniem, nie z propozycją Cytuj
Gość Linkinia Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Tak się przyzwyczaiłyśmy, że 10 denarów przy 2 kielichów może pokazywać spotkanie, że zapomniałyśmy o jej materialnej naturze Ciekawie zweryfikowały się karty, ciekawie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi