Skocz do zawartości

Czy pan X się odezwie ?

martina78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na pytanie powyżej wyciągnęłam 3 Karty :

wieża, as mieczy i koło.

Pytanie brzmiało dokładnie :czy ten pan, o którym mowa nawiąże ze mną kontakt jeżeli ja się nie odezwę do niego,

A sytuacja jest tego typu, że się kontakt urwał - może bardziej zakończył z mojej inicjatywy, ale podyktowane to było jakby zachowaniem tej osoby. Znajomość na odległość, kilka spotkań...brak kontaktu od 2 tygodni.

Jak na moje oko to on się nie odezwie (wieża ), odcina się od znajomości bo nie chce zmian???

Pomóżcie 😕

Gość Euterpe
Napisano

jestem na nie

wieża + as mieczy mówią o zakończeniu (może tymczasowym?) relacji

koło potwierdza, że nie będzie to zależeć od Ciebie

Napisano

Zerwanie kontaktów tu widzę , odcięcie się i może wyniesienie jakiejś wiedzy, nauki na przyszłość z tego.

Napisano

Tez to właśnie tak widzę...do tego koła dociagnelam papieża, tzn. on się nie wychyli. ..

Napisano

Dzięki ...tez tak myślę. ..ale to koło na końcu czasami mi nie wystarcza...no ale papież mówi już sam za siebie ...

Gość Linkinia
Napisano

Wieża i as mieczy mówią w tym przypadku o zerwaniu znajomości, odcięciu się. Nie będzie kontaktu.

• Maestro
Napisano (edytowane)

A ja bym po Kole dociągnęła kartę...Bo ono oznacza niespodziewane wydarzenia i jak dla mnie to on Cię jeszcze zaskoczy..

edit : teraz doczytałam...Karty mogą Cię informować, ze poznasz innego mężczyznę, poważniej podchodzącego do życia..Niekoniecznie w tym roku, ale za jakiś czas, w najmniej spodziewanym momencie ;)

Edytowane przez Inez2503