martina78 Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Na pytanie powyżej wyciągnęłam 3 Karty : wieża, as mieczy i koło. Pytanie brzmiało dokładnie :czy ten pan, o którym mowa nawiąże ze mną kontakt jeżeli ja się nie odezwę do niego, A sytuacja jest tego typu, że się kontakt urwał - może bardziej zakończył z mojej inicjatywy, ale podyktowane to było jakby zachowaniem tej osoby. Znajomość na odległość, kilka spotkań...brak kontaktu od 2 tygodni. Jak na moje oko to on się nie odezwie (wieża ), odcina się od znajomości bo nie chce zmian??? Pomóżcie 😕 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 jestem na nie wieża + as mieczy mówią o zakończeniu (może tymczasowym?) relacji koło potwierdza, że nie będzie to zależeć od Ciebie Cytuj
Ceres Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Zerwanie kontaktów tu widzę , odcięcie się i może wyniesienie jakiejś wiedzy, nauki na przyszłość z tego. Cytuj
martina78 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Tez to właśnie tak widzę...do tego koła dociagnelam papieża, tzn. on się nie wychyli. .. Cytuj
martina78 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Dzięki ...tez tak myślę. ..ale to koło na końcu czasami mi nie wystarcza...no ale papież mówi już sam za siebie ... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Wieża i as mieczy mówią w tym przypadku o zerwaniu znajomości, odcięciu się. Nie będzie kontaktu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Listopada 2015 Maestro Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) A ja bym po Kole dociągnęła kartę...Bo ono oznacza niespodziewane wydarzenia i jak dla mnie to on Cię jeszcze zaskoczy.. edit : teraz doczytałam...Karty mogą Cię informować, ze poznasz innego mężczyznę, poważniej podchodzącego do życia..Niekoniecznie w tym roku, ale za jakiś czas, w najmniej spodziewanym momencie Edytowane 4 Listopada 2015 przez Inez2503 Cytuj
Mala_83 Napisano 4 Listopada 2015 Napisano 4 Listopada 2015 Moim zdaniem się nie odezwie. Zerwanie kontaktu raczej Cytuj
joana_o Napisano 6 Listopada 2015 Napisano 6 Listopada 2015 Ja w tych kartach nie widzę kontaktu z jego inicjatywy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi