Mefista Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Uwaga, mężczyzna ze snów się pojawił! Nasza wspólna znajoma powiedziała, że ma mi jakąś wiadomość związaną z nim do przekazania. Jak na nią zareaguję? Księżyc - Diabeł - 8 kielichów Wszystko wskazuje na to, że będę cholernie zdenerwowana i nadpobudliwa! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Listopada 2015 Maestro Napisano 4 Listopada 2015 Zareagujesz bardzo emocjonalnie, serce Ci zabije..Chyba nieciekawa ta wiadomość, będziesz niemile zaskoczona, z początku uznasz, że ona kłamie, po jakimś czasie uda Ci się od niego uwolnić, bo chyba tak trzeba będzie zrobić.. Cytuj
Mefista Napisano 4 Listopada 2015 Autor Napisano 4 Listopada 2015 Weryfikacja: za przeproszeniem wku.. się wszyscy. I ona i on i ja. Postanowiłam zerwać kontakt z tą dziewczyną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi