Skocz do zawartości

Spotkanie (ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Planujemy się z moim Panem wybrać do jego prababci. Juz bardzo długo odwlekam to żeby ja poznać, ale kobieta coraz bardziej się dopytuje :-P

Czy w dniu X dojdzie do spotkania? Księżyc, 8 pucharów, słońce

Ciężko mi się ukierunkować jednoznacznie. Plany widać, ale może się to obsunac w czasie. Choć z drugiej strony, patrząc na słońce to dojdzie do niego - po długim planowaniu.

Jak przebiegnie? Kochankowie, rycerz denarow, księżyc, sprawiedliwość

Ogólnie będzie fajnie, spokojnie, zobaczy w nas fajna parę (?), trochę popyta o plany, jasno powiedzie co sądzi.

Wszystko ładnie 'pokoloruje' wieczorem jak będę miała lapka pod ręką ;-)

Edytowane przez pretoria
Gość Euterpe
Napisano

jestem na nie

księżyc mówi o obawach

8 pucharów - dla mnie to karta bumerang, więc przełożysz tą wizytę (albo ktoś inny to zrobi)

słońce - rozjaśnienie sytuacji

Jak przebiegnie? Kochankowie, rycerz denarów, księżyc, sprawiedliwość

nie przebiegnie, bo jej nie będzie - kochankowie

rycerz denarów zaoferuje Ci coś, ale możesz nie być tego pewna. W ostateczności podejmiecie rozsądną decyzję.

Napisano

tak nie wiadomo z tych kart, bo do spotkania dojdzie ale może nie w tym czasie jaki planujecie (ta 8 pucharów przy księżycu może mówic o przesunięciu planów) choc tez całkiem możliwe że Księżyc pokazuje tą sędziwą panią

a jak przebiegnie? - myslę , że nie będziesz czuć się swobodnie

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

W tym dniu nie dojdzie do spotkania.

• Maestro
Napisano

Słońce mówi, że spotkanie się odbędzie, ale możliwe, że poprzedzone zostanie jakimiś wahaniami, nerwami, niepewnością, może prababcia będzie się tego dnia źle czuła..

Co do przebiegu spotkania, to może być nudnawe, będzie trochę niedopowiedzeń, może prababcia czegoś nie dosłyszy,źle zrozumie etc. Ktoś tu może mieć jakieś wątpliwości..