pretoria Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Planujemy się z moim Panem wybrać do jego prababci. Juz bardzo długo odwlekam to żeby ja poznać, ale kobieta coraz bardziej się dopytuje :-P Czy w dniu X dojdzie do spotkania? Księżyc, 8 pucharów, słońce Ciężko mi się ukierunkować jednoznacznie. Plany widać, ale może się to obsunac w czasie. Choć z drugiej strony, patrząc na słońce to dojdzie do niego - po długim planowaniu. Jak przebiegnie? Kochankowie, rycerz denarow, księżyc, sprawiedliwość Ogólnie będzie fajnie, spokojnie, zobaczy w nas fajna parę (?), trochę popyta o plany, jasno powiedzie co sądzi. Wszystko ładnie 'pokoloruje' wieczorem jak będę miała lapka pod ręką ;-) Edytowane 7 Listopada 2015 przez pretoria Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 Czy w dniu X dojdzie do spotkania? Księżyc, 8 pucharów, słońce jestem na nie księżyc mówi o obawach 8 pucharów - dla mnie to karta bumerang, więc przełożysz tą wizytę (albo ktoś inny to zrobi) słońce - rozjaśnienie sytuacji Jak przebiegnie? Kochankowie, rycerz denarów, księżyc, sprawiedliwość nie przebiegnie, bo jej nie będzie - kochankowie rycerz denarów zaoferuje Ci coś, ale możesz nie być tego pewna. W ostateczności podejmiecie rozsądną decyzję. Cytuj
bridaa Napisano 5 Listopada 2015 Napisano 5 Listopada 2015 tak nie wiadomo z tych kart, bo do spotkania dojdzie ale może nie w tym czasie jaki planujecie (ta 8 pucharów przy księżycu może mówic o przesunięciu planów) choc tez całkiem możliwe że Księżyc pokazuje tą sędziwą panią a jak przebiegnie? - myslę , że nie będziesz czuć się swobodnie 1 Cytuj
pretoria Napisano 6 Listopada 2015 Autor Napisano 6 Listopada 2015 Dziękuję Do końca tygodnia zweryfikuję Cytuj
Gość Linkinia Napisano 6 Listopada 2015 Napisano 6 Listopada 2015 Czy w dniu X dojdzie do spotkania? Księżyc, 8 pucharów, słońce W tym dniu nie dojdzie do spotkania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Listopada 2015 Maestro Napisano 7 Listopada 2015 Słońce mówi, że spotkanie się odbędzie, ale możliwe, że poprzedzone zostanie jakimiś wahaniami, nerwami, niepewnością, może prababcia będzie się tego dnia źle czuła.. Co do przebiegu spotkania, to może być nudnawe, będzie trochę niedopowiedzeń, może prababcia czegoś nie dosłyszy,źle zrozumie etc. Ktoś tu może mieć jakieś wątpliwości.. Cytuj
pretoria Napisano 9 Listopada 2015 Autor Napisano 9 Listopada 2015 Plany, plany i po planach. Nie pojechaliśmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi