Dirty Napisano 6 Listopada 2015 Napisano 6 Listopada 2015 Nie chodzi mi o interpretacje snu wiec nie wstawiam w tamtym dzialw, chodzi mi o nieco glebsze spojrzenie i chcialabym prosic o pomoc. Kiedy zona mojego bylego kilka lat temu byla w ciazy snilo mi sie ze bedzie mial corke. Urodzil mi sie syn ale od tej pory czest sni mi sie ze ma corke, czasem jest to duza dziewczynka a czasem niemowle. Zastanawiam sie czy gdzies jest dusza jego nienarodzonwgo dzievka? ?? Nie wiem jak to tlumaczyc.ostatnio mialam kolejny sen tym razem o chrzcinach jego nieistniwjacej corki, widzoalam jak tuli niemowle w ramionach. Weszlam do jego rodzinnego domu ale czulam ze jego rodzina mnie noe akceptuje. Pomoze mi ktos wykasnic te sny? Cytuj
Tamaya Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Może faktycznie była lub wciąż jest pisana mu córka i jako emocjonalnie z nim związana widzisz to. Albo odebrałaś jego silne pragnienie w tym kierunku. Czekał na dziecko i marzył o córce, chociaż los dał mu jednak syna. Może też w bardziej fantastycznej teorii to przebłysk jakiejś alternatywnej rzeczywistości, gdzie jego inna wersja faktycznie ma córkę. Cytuj
Dirty Napisano 7 Listopada 2015 Autor Napisano 7 Listopada 2015 Dziekuje za ciekawa odpowiedz. Czasem faktycznie w snach czuje jakbym byla w alternatywnej rzeczywistosci. Co ciekawe ja cala ciaze swoja czulam ze bede miala syna okazalo sie jednak ze to dziewczynka o ktorek marzylam. Potem mialam duzo snow w ktorych rodzilam czarnoskore dziecko, poczelam je z jakas istota z astralu albo corka chciala mnie znisCzyc. Dziwily mnie te sny gdyz zawsze pragnelam miec dziecko.. Wracajac do nawiedzajacej dziewczynki ostatnio snila mi sie jako moja wlasna corka bawilam sie z nia i moja realna corka ale tamta byla starsza, wiec chyba nie chodzi o kolejnw dziecko. Wiesz mam wrazenie ze w tych snach chodzi o jakies dziecko utracone. Ona jest w snach czasem moim dzievkiem czasem jego i kiedy sni mi sie razem z jego lub moim dzieckiem jest od nich starsza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi