joana_o Napisano 6 Listopada 2015 Napisano 6 Listopada 2015 As Monet, Słońce, 3 Monety Jak na mój gust b. dobre karty. Krótko mówiąc moja praca, wiedza i zaangażowanie zostaną docenione. Szef uzna, iż posiadam doświadczenie i odpowiednie kwalifikacje. Mówiąc kolokwialnie wiem co robię, a dodatkowo robię to dokładnie. Aczkolwiek znajdzie pewne obszary, które powinnam doskonalić ... Jak Wy widzicie te karty? Cytuj
bridaa Napisano 6 Listopada 2015 Napisano 6 Listopada 2015 na pewno jest zadowolony z Twojej pracy Cytuj
Gość DoNogi Napisano 6 Listopada 2015 Napisano 6 Listopada 2015 Doceni i pochwali może nawet dołoży coś do wypłaty Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 As Monet, Słońce, 3 Monety ww.widzi w Tobie potencjał. As monet na wstępie stanowi o tym iż duże przychody przynosisz dla firmy, a Twoja praca faktycznie wskazuje mierzalny czynnik dla firmy, Jesteś komunikatywna, twórcza i pomysłowa, jednak najistotniejszym dla niego, jest Twój wkład w firmę.Widzi Twoje zaangażowanie, wytrwałość, dopinanie projektów pod presją czasu Cytuj
Gość Bethany Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Bardzo ładne karty, oceniają Cię jako pracowitą, masz odpowiednią wiedzę ( 3 Denary), dzięki Tobie mają całkiem fajną kasę ( As Denarów). Jesteś zaangażowana, optymistycznie nastawiona, może też widzą w Tobie liderkę ( Słońce). Podwyżka może się szykuje? Cytuj
bimba Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 As Monet, Słońce, 3 Monety zostaniesz oceniona bardzo dobrze, szef widzi Twoj potencjal i jest zadowolony, moze delikatnie zasygnalizowac, ze czeka Cie podniesienie poprzeczki. Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Widzi w Tobie potencjał, jest zadowolony z Twojej pracy. Uważa Cię za dobrego pracownika. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 kiedy będziesz mogła zweryfikować? Cytuj
joana_o Napisano 7 Listopada 2015 Autor Napisano 7 Listopada 2015 Po ocenie rocznej:), czyli na koniec tego bądź na początku przyszłego roku. Cytuj
Sierva Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 A mi się niestety wydaje, że będziesz rozczarowana. Ocena będzie pozytywna, ale będziesz liczyła na dużo więcej, niż dostaniesz. Cytuj
joana_o Napisano 23 Lutego 2016 Autor Napisano 23 Lutego 2016 Weryfikacja. W 5 stopniowej skali (nie spełnia oczekiwań, poniżej oczekiwań, spełnia oczekiwania, powyżej oczekiwań i najwyższa znacznie powyżej oczekiwań) otrzymałam ocenę powyżej oczekiwań. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi