Gość Bethany Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 W poniedziałek idę do fryzjera, jak będę wyglądać after? Rycerz Denarów As Buław Głupiec No wydam kasę Te karty kojarzą mi się coś na zasadzie, że młodziej i doda mi to energii Ogólnie powinnam być zadowolona Cytuj
akszeinga1985 Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Ta fryzura cię odmłodzi, będziesz wyglądać bardzo ładnie i seksownie. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Rycerz Denarów As Buław Głupiec Poczujesz się pewniejsza siebie, zdecydowanie Pani podkreśli jakiś Twój atut, tym samym poczujesz się sexowniej (aż AsBuław krzyczy W głupcu, fryzura odejmie Ci lat. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Listopada 2015 Maestro Napisano 7 Listopada 2015 Mlodziej zdecydowanie Twój przyszly maz bedzie zachwycony;) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Zgadzam się z dziewczynami. Masz super karty Rycerz denarów - to Ty, idziesz z pieniążkiem As buław - działanie; tutaj widzę pracę fryzjera Głupiec- nowość, świeżość Rycerz denarów + głupiec - fryzura praktyczna As buław + głupiec - możesz rzucać się w oczy (w pozytywnym sensie ) Cytuj
Grahanka Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 Fryzjer zaszaleje. To będzie skok na głeboką wodę. Upatruję w tych kartach fryzury raczej krótkiej, nowoczesnej, rozwianej. Twoje włosy prawdopodobnie są podatne i delikatne. Kolor ciepły, nawet skłaniam się ku rudościom. Fryzurka nada Ci nowy, pozytywny image. Ps Ja nie do końca bym ufała jego nożyczkom Cytuj
Gość Bethany Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Weryfikacja : Byłam i jestem zadowolona mam krótkie włoski, taki bob, fajnie mi wystopniowała z tyłu, wygląda że jest ich tak duuuuużo . Jeszcze się zastanawiam, czy zrobić się na blond . Cytuj
Gość anhana Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Aa to glupiec idealnie pasował na boba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi