Mefista Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Jak to bedzie wygladac przez najblizsze dwa tyg? 3 kielichów - cesarzowa - 5 buław W sumie nie wiem, bo 5 buław oznacza upór i obronę swoich poglądów, może jakiś mężczyzna postrzega mnie jako cesarzową, ale generalnie nic z tego nie będzie Jak moje relacje z panem X przez najblizsze 2 tyg? 2 buław - 5 mieczy - giermek buław Znowu KŁÓTNIA i niedopowiedzenia :/ sprawy się będą miały nijak Singielka, skonczony zwiazek niedawno. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Euterpe Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Jak to bedzie wygladac przez najblizsze dwa tyg? 3 kielichów - cesarzowa - 5 buław - to Ty chyba juz troszke sie podkochiwujaca, masz ochote sie zaangazowac ale z drugiej strony walczysz chyba w tym co zaczynasz juz czuc albo czy sie wogole zaangazowac. To cesarzowa jest gora i to ona przewaznie decyduje o toku sprawy. Jak moje relacje z panem X przez najblizsze 2 tyg? 2 buław - 5 mieczy - giermek buław - ja tu klotni nie widze tylko biernosc, paz bulaw oznacza flirty, poczatki ale nic powaznego a 5 mieczy to poprostu koniec zabawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi