bimba Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Mam na mysli przyszly tydzien. Pracowalam kilka dni w bardzo dziwnym miejscu, skonczylo sie tak, ze jesli mam przyjsc do pracy to po mnie zadzwonia, a jak nie, to nie i mam nie czekac na telefon Ze wzgledu na atmosfere tego miejsca jakos specjalnie mi nie zalezy, ale jestem ciekawa czy ta informacja to nie jest jakas zagrywka w moja strone, poniewaz jest tam naprawde psychodeliczny klimat z szefowa rycerz denarow, krolowa denarow, 6 pucharow Jak zobaczylam 6 pucharow na koncu od razu skojarzlo mi sie z powrotem w znane miejsce, z kolei rycerz denarow i krolowa denarow to takie stagnacyjne karty, nie jestem pewna czy pokazuja kontakt, za to kojarza sie z pieniedzmi. Edytowane 7 Listopada 2015 przez bimba Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 W pytaniach o pracę jak pokazują mi się denary to zawsze otrzymuję wiadomości z nią związane. 6 kielichow to karta powrotów do przeszłości, tego co było, wiec obstawiam, ze zadzwonią. Cytuj
bridaa Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 też myslę że zadzwonia, może nie szybko, bo karty statyczne, ale po denarach przy 6 pucharów myslę że powrót powinien nastapić Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 rycerz denarów - rycerze przynoszą informacje królowa denarów - to Ty, będziesz zadowolona 6 pucharów - też karta kontaktowa jestem na tak Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Wg mnie to nie. Widze tu biernosc, ta denarowa to mozesz byc ty, spokojnie czekajaca i rozwazajaca za i przeciw a 6 cups to wspominki z tego miejsca. Nie ma kart dzialania czy komunikacji wg mnie ale powodzenia zycze! Cytuj
Koma Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 Raczej szefowa zadzwoni i bedzie okazja zeby tam pracowac. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Rycerz denarów jest powolny, ale z drugiej strony pasuje do tematu pieniędzy, a na końcu masz 6 kielichów... jestem na tak Cytuj
Davisa Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Mam na mysli przyszly tydzien.Pracowalam kilka dni w bardzo dziwnym miejscu, skonczylo sie tak, ze jesli mam przyjsc do pracy to po mnie zadzwonia, a jak nie, to nie i mam nie czekac na telefon Ze wzgledu na atmosfere tego miejsca jakos specjalnie mi nie zalezy, ale jestem ciekawa czy ta informacja to nie jest jakas zagrywka w moja strone, poniewaz jest tam naprawde psychodeliczny klimat z szefowa rycerz denarow, krolowa denarow, 6 pucharow Jak zobaczylam 6 pucharow na koncu od razu skojarzlo mi sie z powrotem w znane miejsce, z kolei rycerz denarow i krolowa denarow to takie stagnacyjne karty, nie jestem pewna czy pokazuja kontakt, za to kojarza sie z pieniedzmi. Rycerz denarów i Królowa denarów to restauratorzy. 6 pucharów - mogą zadzwonić i zaproponować pracę, ale za niewielkie pieniądze albo w sprawie zapłaty za wykonaną pracę (o ile się nie rozliczyłi jeszcze) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi