Skocz do zawartości

czy dostane telefon w sprawie pracy w restauracji? (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mam na mysli przyszly tydzien.

Pracowalam kilka dni w bardzo dziwnym miejscu, skonczylo sie tak, ze jesli mam przyjsc do pracy to po mnie zadzwonia, a jak nie, to nie i mam nie czekac na telefon :)

Ze wzgledu na atmosfere tego miejsca jakos specjalnie mi nie zalezy, ale jestem ciekawa czy ta informacja to nie jest jakas zagrywka w moja strone, poniewaz jest tam naprawde psychodeliczny klimat z szefowa :D

rycerz denarow, krolowa denarow, 6 pucharow

Jak zobaczylam 6 pucharow na koncu od razu skojarzlo mi sie z powrotem w znane miejsce, z kolei rycerz denarow i krolowa denarow to takie stagnacyjne karty, nie jestem pewna czy pokazuja kontakt, za to kojarza sie z pieniedzmi.

Edytowane przez bimba
Napisano

W pytaniach o pracę jak pokazują mi się denary to zawsze otrzymuję wiadomości z nią związane. 6 kielichow to karta powrotów do przeszłości, tego co było, wiec obstawiam, ze zadzwonią.

Napisano

też myslę że zadzwonia, może nie szybko, bo karty statyczne, ale po denarach przy 6 pucharów myslę że powrót powinien nastapić

Gość Euterpe
Napisano

rycerz denarów - rycerze przynoszą informacje

królowa denarów - to Ty, będziesz zadowolona

6 pucharów - też karta kontaktowa

jestem na tak :)

Gość ThePhoenix
Napisano

Wg mnie to nie. Widze tu biernosc, ta denarowa to mozesz byc ty, spokojnie czekajaca i rozwazajaca za i przeciw a 6 cups to wspominki z tego miejsca. Nie ma kart dzialania czy komunikacji wg mnie ale powodzenia zycze!

Gość Linkinia
Napisano

Rycerz denarów jest powolny, ale z drugiej strony pasuje do tematu pieniędzy, a na końcu masz 6 kielichów... jestem na tak :)

Napisano
Mam na mysli przyszly tydzien.

Pracowalam kilka dni w bardzo dziwnym miejscu, skonczylo sie tak, ze jesli mam przyjsc do pracy to po mnie zadzwonia, a jak nie, to nie i mam nie czekac na telefon :)

Ze wzgledu na atmosfere tego miejsca jakos specjalnie mi nie zalezy, ale jestem ciekawa czy ta informacja to nie jest jakas zagrywka w moja strone, poniewaz jest tam naprawde psychodeliczny klimat z szefowa :D

rycerz denarow, krolowa denarow, 6 pucharow

Jak zobaczylam 6 pucharow na koncu od razu skojarzlo mi sie z powrotem w znane miejsce, z kolei rycerz denarow i krolowa denarow to takie stagnacyjne karty, nie jestem pewna czy pokazuja kontakt, za to kojarza sie z pieniedzmi.

Rycerz denarów i Królowa denarów to restauratorzy. 6 pucharów - mogą zadzwonić i zaproponować pracę, ale za niewielkie pieniądze albo w sprawie zapłaty za wykonaną pracę (o ile się nie rozliczyłi jeszcze)