Maestro Inez2503 Napisano 8 Listopada 2015 Maestro Napisano 8 Listopada 2015 Mam dodatkowe zajęcie, otóż jestem na pewnym portalu ezoterycznym. Poki co klientów jest mało, dlatego zadałam pytanie jak mi sie potoczy praca tutaj przez powiedzmy miesiąc? 4 monet paź monet 6 buław Cesarzowa Widać póki co małe zarobki, małe kwoty, ale chyba coś się polepszy i jednak będę w efekcie zadowolona Cytuj
Gość Bethany Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 No na początku jakby zastój, a potem widać, że coś Ci wpadnie do kieszeni. 6 Buław to Twoje zadowolenie . Cytuj
bridaa Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 do wiosny się rozkręci, będziesz zadowolona, może to nie będą wielkie kwoty, ale bedziesz zadowolona z tego co osiągniesz Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 Na początku masz zastój, ale poźniej widać, że to ruszy. Nie bedą to wielkie pieniądze, ale ta praca da Ci dużo spełnienia. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 4 monet paź monet 6 buław Cesarzowa 4 monet to zamknięcie, ale może ono nie potrwać długo paź monet - mnie pokazał zarobek, niewielki, ale jednak 6 buław + cesarzowa - poczujesz dumę i zadowolenie z siebie, odniesiesz zwycięstwo, rozpłyniesz się w przyjemności Cytuj
pretoria Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Kokosów z tego nie będzie, ale później nastąpi punkt zwrotny- poprawi się Cytuj
Grahanka Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Paź monet uczy się życia przez rozpoczęcie pracy, 4 monety symbolizują Twoją skarbonkę - nawet pierwsze grosze będą radować. Będziesz konsekwentna w realizowaniu swoich celów i osiąganiesz sukces. Radą i zarówno ostrzeżeniem jest: w tym zawodzie to Ty jesteś dla ludzi, a w mniejszym stopniu oni dla Ciebie. Powodzenia! Cytuj
Gość gość5 Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 kasy wielkiej nie będzie ale na nowe kosmetyki czy cuda do twarzy wystarczy Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Fajne zajęcie 4 monet paź monet 6 buław Cesarzowa Na tłuste monety bym na początku nie liczyła, więcej się nauczysz i poświęcisz czasu ww.zajęciu. Cesarzówna na końcu da Ci zadowolenie, wzrośnie Twoja pewność siebie co do daru którym niewątpliwie dysponujesz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2016 Autor Maestro Napisano 6 Lutego 2016 Na tym portalu średnio, stąd 4 monet, ale (odpukać!) zyskałam regularne prywatne klientki i na razie jestem zadowolona;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi