Podróżnik Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Mam zamiar przywołać byt (jeśli to w ogóle możliwe) w najbliższe andrzejki. Przygotowuje się razem z kilkoma ochotnikami, do seansu. Moim celem jest wywołanie (jeśli to możliwe) ducha albo bytu albo czegokolwiek co można wywołać. Jeśli to możliwe, to zrobimy to. Albo obalimy mit o seansach i wywoływaniu duchów, demonów czy czego tam jeszcze ludzie nie wymyślą. Następnie mam zamiar pozyskać informacje, które mnie interesują od takiego bytu- istnieje kilka sposobów, chociaż prawdopodobnie sam się podzieli z nami wiedzą. Oczywiście, jeśli to co wywołamy, będzie złośliwe, agresywne lub stawiające się. Zostanie uwięzione w jakimś przedmiocie, np. Złotym pierścieniu, lustrze, butelce albo kocie, psie itp. Jeśli jest ktoś, kto w swej wspaniałomyślności zechciałby podzielić się jakimiś ważnymi informacjami. Bardzo chętnie przeczytam. Zostało jeszcze ponad dwa tygodnie, więc czasu jest sporo. Tak samo jak zostało sporo przygotowań. Wszelkie rady i wskazówki mile widziane. Dodaje że mamy w grupie dziewczynę, której matka ponoć jest "wieszczką", która zaprzestała praktyk w chwili założenia rodziny. I jedną osobę która interesuje się tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maua Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Również uważam, że to kiepski pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts