Jacek Midorus Napisano 8 Listopada 2015 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Drodzy Forumowicze proszę o interpretacje mego dzisiejszego snu. Otóż śniłem dzisiaj ze zona przyszła do mnie i poinformowała mnie ze jest w ciąży. Potem dodała że będziemy mieli córkę (w „realu” mamy już syna). Był to taki miły sen w którym nie martwiłem się o zdrowie jej i dziecka. Jakoś byłem przekonany ze wszystko będzie dobrze. Generalnie zapamiętałem ten sen jako cos spokojnego. Tyle pamiętam. Niestety nie umiem rozszyfrować co może oznaczać jak facetowi śni się ciąża. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Jacek Na przyszłość proszę tytułować sny zgodnie z regulaminem. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Tamaya Cytuj
Grahanka Napisano 9 Listopada 2015 Napisano 9 Listopada 2015 Zbliżania się ostateczne rozwiązanie problemu, który Cie trapi. Możliwe, że otworzy Ci oczy na całkiem nowe/ inne możliwości. Ciąża to symbol dla wszelkich nowo narodzonych długotrwałych pomysłów, które mają szansę się ziść w przyszłości. Bardziej przyziemna interpretacja to, spodziewaj się kłótni rodzinnej. Pozdrawiam 1 Cytuj
Tamaya Napisano 16 Listopada 2015 Napisano 16 Listopada 2015 Sen może pokazywać możliwe dosłowne wydarzenie, albo jak napisała przedmówczyni symboliczne narodziny czyli pocieszenie, że wszystko się ułoży w ważnym dla Was przedsięwzięciu, w którym to ona może odgrywa istotną rolę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi