bridaa Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Kiedy przyjedzie? będzie w domu? Chodzi o męża. Przyjazd odwleka się już od 2 tygodni, przekładany od końcówki pażdziernika. W tym tygodniu powinien sie zrealizować. Położyłam karty tak ćwiczeniowo, ale za wiele to ja w nich nie widzę dziś wtorek Paź pucharów środa Wisielec czwartek Król pałek piątek 6 denarów sobota 7 pałek niedziela Sąd poniedziałek 9 denarów wtorek Król monet kart przyjazdowych brak :-) , ale myślę że może czwartek bo pokazuje mężczyznę, albo przyszły wtorek bo znów facet jest. Jak myślicie? Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Jak dla mnie najlepiej wygląda niedziela Cytuj
bridaa Napisano 10 Listopada 2015 Autor Napisano 10 Listopada 2015 też pomyslałam o tym Sądzie jako o rodzinie i oczywiście powrocie :-) no zobaczymy....dziękuję Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Listopada 2015 Maestro Napisano 10 Listopada 2015 Jaki znak zodiaku ma mąż? Cytuj
bridaa Napisano 10 Listopada 2015 Autor Napisano 10 Listopada 2015 Jaki znak zodiaku ma mąż? znak Byka :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Listopada 2015 Maestro Napisano 10 Listopada 2015 znak Byka :-) To masz we wtorek za tydzień, tam gdzie Król Monet;) W sobotę nerwy, spór, w niedziele się pogodzicie;) Cytuj
Sierva Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Stawiam na sobotę, 7 Buław patronuje Rydwan. Cytuj
bridaa Napisano 10 Listopada 2015 Autor Napisano 10 Listopada 2015 mogę już co nieco dorzucić :-) Dziś skończył to co miał tam do zrobienia , jutro rano coś tam jeszcze drobnego zrobi i w południe jak dobrze pójdzie powinien być odbiór. Jeśli nie będzie żadnych zastrzeżeń ze strony zleceniodawcy, zaraz po pracy wyrusza do domu :-) No zobaczymy, jeśli wszystko się poukłada zgodnie z planem czyli np. nie będzie trzeba czekać na odbiór na kolejny dzień to całkiem możliwe że w czwartek będzie w domu. Ale to jeszcze nie stuprocentowa weryfikacja :-) trzeba czekać co przyniesie jutrzejszy dzień :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Listopada 2015 Maestro Napisano 11 Listopada 2015 W pierwszej wersji chciałam pisac, ze w czwartek, bo masz króla buław.Czy mąż jest za granicą? Bo na to mi wskazuje ten król. Cytuj
bridaa Napisano 11 Listopada 2015 Autor Napisano 11 Listopada 2015 tak Inez za granicą, w Niemczech, 800 km od domu Cytuj
bridaa Napisano 13 Listopada 2015 Autor Napisano 13 Listopada 2015 weryfikacja: mąż był w domu o 2 w nocy z środy na czwartek czyli odpowiedź - czwartek (Król Pałek) . Dziękuję Wam wszystkim za interpretacje :-* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi