Skocz do zawartości

Kiedy przyjedzie? (ZWERYFIKOWANY)

bridaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy przyjedzie? będzie w domu?

Chodzi o męża. Przyjazd odwleka się już od 2 tygodni, przekładany od końcówki pażdziernika. W tym tygodniu powinien sie zrealizować.

Położyłam karty tak ćwiczeniowo, ale za wiele to ja w nich nie widzę :icon_smile:

dziś wtorek Paź pucharów

środa Wisielec

czwartek Król pałek

piątek 6 denarów

sobota 7 pałek

niedziela Sąd

poniedziałek 9 denarów

wtorek Król monet

kart przyjazdowych brak :-) , ale myślę że może czwartek bo pokazuje mężczyznę, albo przyszły wtorek bo znów facet jest.

Jak myślicie?

Napisano

też pomyslałam o tym Sądzie jako o rodzinie i oczywiście powrocie :-)

no zobaczymy....dziękuję

• Maestro
Napisano
znak Byka :-)

To masz we wtorek za tydzień, tam gdzie Król Monet;)

W sobotę nerwy, spór, w niedziele się pogodzicie;)

Napisano

mogę już co nieco dorzucić :-)

Dziś skończył to co miał tam do zrobienia , jutro rano coś tam jeszcze drobnego zrobi i w południe jak dobrze pójdzie powinien być odbiór. Jeśli nie będzie żadnych zastrzeżeń ze strony zleceniodawcy, zaraz po pracy wyrusza do domu :-)

No zobaczymy, jeśli wszystko się poukłada zgodnie z planem czyli np. nie będzie trzeba czekać na odbiór na kolejny dzień to całkiem możliwe że w czwartek będzie w domu. Ale to jeszcze nie stuprocentowa weryfikacja :-) trzeba czekać co przyniesie jutrzejszy dzień :-)

• Maestro
Napisano

W pierwszej wersji chciałam pisac, ze w czwartek, bo masz króla buław.Czy mąż jest za granicą? Bo na to mi wskazuje ten król.

Napisano

weryfikacja:

mąż był w domu o 2 w nocy z środy na czwartek czyli odpowiedź - czwartek (Król Pałek) .

Dziękuję Wam wszystkim za interpretacje :-*