bimba Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Poszukiwania pracy trwaja, sytuacja robi sie beznadziejna. swiat, wieza, 7 bulaw raczej widze tutaj moja ostra walke o byt a nie osiagniecie stabilizacji finansowej Cytuj
Gość Linkinia Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Niestety, w tym miesiącu się nie uda, mimo silnych starań... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 w tym miesiącu nie: - świat na wstępie zamyka sprawę - wieża + 7 buław - zaczniesz się bardziej stresować sprawą Cytuj
Sierva Napisano 10 Listopada 2015 Napisano 10 Listopada 2015 Wydaje mi się, że może się udać, zaczniesz od zera (podsuma Głupiec), ale będzie się to wiązało z przeprowadzką za granicę (Świat, Wieża). Cytuj
Sierva Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 (edytowane) To może wrócisz tu albo się przeprowadzisz? Albo karty po prostu pokazały sytację: przeprowadzka za granicę + ostra walka o byt (7 Buław). Mam wrażenie, że w końcu coś znajdziesz. Edytowane 11 Listopada 2015 przez Sierva Cytuj
Davisa Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Myślę, że 7 buław pokazuje Twoją determinację, mimo że sytuacja nie wygląda dobrze obecnie. Świat dosłownie Ci się zawalił (Wieża). Do końca miesiąca zrobisz wszystko, byś nie musiała wracać do kraju. Też widzę szansę, bo jest wola walki a duchu tej karty, walka bywa skuteczna. Cytuj
bimba Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Napisano 2 Grudnia 2015 teoretycznie znalazłam, praktycznie jeszcze nie byłam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi