Maestro Inez2503 Napisano 11 Listopada 2015 Maestro Napisano 11 Listopada 2015 Rozkład na próbę. Mam mieć niebawem remont łazienki, kiedy? Dokładnie nie wiem, na pewno przed Świętami. Charakter wydarzenia 5 buław będzie nerwowo, bo czas goni Czas 10 buław sądzę, że w Strzelcu, wszystko może się przeciągnąć Przebieg Mag remont będzie robił mój partner, który sie na tym zna, więc tu nie może byc innej karty;) Wynik Cesarzowa będę zachwycona;) Cytuj
Gość Bethany Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Charakter : No będzie się działo, trochę nerwów i zamieszania Czas : Stawiam na Strzelca, raczej pod koniec Przebieg : Zrobi, co ma zrobić. Podejście do tego profesjonalnie jak najbardziej Wynik: Cesarzowa- widać Twoje zadowolenie Cytuj
bridaa Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Czas przy 10 pałek to Strzelec i idealnie wkomponowuje się w czas do świąt, Strzelec trwa do 21 grudnia :-). Ale 10 pałek może mówić tez że będzie ciężko wyrobić się w zaplanowanym czasie. Będziesz baaardzo zadowolona z efektu, będzie na pewno ładnie i zapewne będzie pod Ciebie robione, jako ta Cesarzowa Ty tu rządzisz. Pan Mag wziął dużo na siebie, przy 10 pałek ciężka praca, ale efekt przy Cesarzowej i pomysłowym Magu powinien być super. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Charakter wydarzenia 5 buław nerwy, stres, remont, gonitwa Czas 10 buław do 10 dni, do końca znaku ognistego (Strzelca) Przebieg Mag remont, mag mógł pokazać fachowca, który zna się na rzeczy Wynik Cesarzowa zadowolenie 5 buław + cesarzowa - Twoja ekscytacja na widok nowej łazienki 10 buław + cesarzowa - obawy, stres i myśli że nie zdążycie, ale w ostateczności wszystko się pięknie uda mag + cesarzowa - zauroczysz fachowca? możesz mu się spodobać i odwrotnie Mag - mężczyzna, który zrobił to, co do niego należy i to całkiem nieźle. Cesarzowa będzie zachwycona działaniem maga 5 buław + 10 buław - emocji nie braknie. Masz bardzo erotyczne karty. To mi wygląda bardziej na randkę, zakończoną seksem. Nie zdziw się, jeśli pan zacznie sypać komplementami albo wyda Ci się bardziej napalony. W drugą stronę również nie wykluczone. Spójrz na te karty, ale bez konkretnego pytania. Co widzisz? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Maestro Napisano 11 Listopada 2015 Charakter wydarzenia 5 buławnerwy, stres, remont, gonitwa Czas 10 buław do 10 dni, do końca znaku ognistego (Strzelca) Przebieg Mag remont, mag mógł pokazać fachowca, który zna się na rzeczy Wynik Cesarzowa zadowolenie 5 buław + cesarzowa - Twoja ekscytacja na widok nowej łazienki 10 buław + cesarzowa - obawy, stres i myśli że nie zdążycie, ale w ostateczności wszystko się pięknie uda mag + cesarzowa - zauroczysz fachowca? możesz mu się spodobać i odwrotnie Mag - mężczyzna, który zrobił to, co do niego należy i to całkiem nieźle. Cesarzowa będzie zachwycona działaniem maga 5 buław + 10 buław - emocji nie braknie. Masz bardzo erotyczne karty. To mi wygląda bardziej na randkę, zakończoną seksem. Nie zdziw się, jeśli pan zacznie sypać komplementami albo wyda Ci się bardziej napalony. W drugą stronę również nie wykluczone. Spójrz na te karty, ale bez konkretnego pytania. Co widzisz? Kochana, fachowiec to mój partner, wcześniej o tym pisałam Zatem masz rację Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Będzie trochę nerwowo, partner bedzie przeciążony, ale pięknie pokazuje się w kartach jako Mag, ktory jest wszechstronny i potrafi wiele w domu zrobić. Bedziesz dobrze nim zarządzać jako Cesarzowa i bedziesz zadowolona z efektu. Ogólnie patrząc po kartach to on wyjdzie z siebie, żebyś tylko była zadowolona;) Cytuj
Gość gość5 Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 widać zadowolenie ale tez ciężko będzie zdążyć przed Świętami tym bardziej, że sporo zachodu i trochę do zmiany ( 5 buław) z remontami łazienek zazwyczaj bywa. Co nie zmienia faktu, ze efekt końcowy będzie rewelacyjny. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Kochana, fachowiec to mój partner, wcześniej o tym pisałam Zatem masz rację ok, zagalopowałam się i spojrzałam tylko na karty, no i na trochę tekstu wyżej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2015 Autor Maestro Napisano 21 Listopada 2015 Rozkład na próbę. Mam mieć niebawem remont łazienki, kiedy? Dokładnie nie wiem, na pewno przed Świętami. Charakter wydarzenia 5 buław będzie nerwowo, bo czas goni Czas 10 buław sądzę, że w Strzelcu, wszystko może się przeciągnąć Przebieg Mag remont będzie robił mój partner, który sie na tym zna, więc tu nie może byc innej karty;) Wynik Cesarzowa będę zachwycona;) Na dzień dzisiejszy wiem, że remont łazienki zacznie się tuz po Świętach..Mój partner dopiero wtedy dostanie tydzień wolnego, co oznacza robotę też w Sylwestra ;( Stąd może ta 10 buław jako karta mówiąca o obciążeniu pracą (no bo trzeba szybko skończyć) i 5 buław jako nerwy z tym związane. Zweryfikuje jak będzie "po";) Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2015 Napisano 21 Listopada 2015 1. nerwówka, dużo załatwiania 2. myslę, że już niedługo jeszcze zimą się zacznie 3. szybko i sprawnie, dużo nowych inspiracji 4. wszystko ci się spodoba Cytuj
ciekawski1a Napisano 10 Grudnia 2015 Napisano 10 Grudnia 2015 (edytowane) nerwówka prze bałagan i sajgon po szpachlowanie Edytowane 27 Grudnia 2015 przez ciekawski1a Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2015 Remont odwołany. ... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 10 Grudnia 2015 nerwówka prze bałagan i sajgon po szpachlowaniu Długo stawiasz karty? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 11 Grudnia 2015 odwołany całkiem Inez?? Tak................brak mi sił.....on zawalił sprawę po całości... Cytuj
silver Napisano 12 Grudnia 2015 Napisano 12 Grudnia 2015 Kurczaki bardzo mi przykro Inez. W kartach mogło wyjść to rozstanie w 5 buław i 10 buław, ale nie rezygnuj z remontu, poszukaj fachowca i do przodu, przyda ci się to w celach oczyszczających Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 12 Grudnia 2015 Kurczaki bardzo mi przykro Inez. W kartach mogło wyjść to rozstanie w 5 buław i 10 buław, ale nie rezygnuj z remontu, poszukaj fachowca i do przodu, przyda ci się to w celach oczyszczających I może faktycznie ktoś nowy zrobi i będzie chemia jak pisała Euterpe:).A tak naprawdę, to wczoraj gadalam z kolegą,który już mi i tak pomógł W tym tyg.i sam zaproponował sprawdzonego fachowca,tzn.kumpla który przyjedzie do mnie dokończyć to co trzeba i może mi nawet wyremontować lazienke:) Cytuj
bridaa Napisano 12 Grudnia 2015 Napisano 12 Grudnia 2015 widać bylo w rozkładzie nerwówkę i że może z tym być ciężko, ale na pewno będziesz do wiosny zadowolona, tak czy inaczej Cytuj
x-latek Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Nom, kto tam wie? Na zwieńczenie całego remontu może być seks w nowej, eleganckiej łazience z nowym partnerem Zweryfikuj później to ponownie, Inez, proszę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 14 Grudnia 2015 Nom, kto tam wie? Na zwieńczenie całego remontu może być seks w nowej, eleganckiej łazience z nowym partnerem Zweryfikuj później to ponownie, Inez, proszę Z ew. szczegółami? Cytuj
x-latek Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 No niiii. Tylko powiesz wtedy - było to lub nie. To tak już w celu pełnej weryfikacji kart Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Przykro mi to słyszeć, ale tak właśnie pomyślałam kiedy spojrzałam na twoje karty, bo mag dużo myśli i kombinuje ale nie działa on tylko ma dobre pomysły, a ta cesarzowa to może sugestia żebyś to ty wszystko zorganizowała, bo ona tez oznacza bierność ale też piękność I dekoracje, pytanie było Kiedy a Cesarzowa to jest wenus w byku wiec może okolice wiosny, może maj. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lutego 2016 Napisano 6 Lutego 2016 wątek można uznać za zweryfikowany - odwołany remont - czy też nadal go masz w planach? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2016 Autor Maestro Napisano 6 Lutego 2016 wątek można uznać za zweryfikowany - odwołany remont - czy też nadal go masz w planach? Remont jest w planach, zatem wątek nie jest zweryfikowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi