Skocz do zawartości

Rozklad na czas - kiedy bedzie u mnie remont?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Rozkład na próbę. Mam mieć niebawem remont łazienki, kiedy? Dokładnie nie wiem, na pewno przed Świętami.

Charakter wydarzenia 5 buław będzie nerwowo, bo czas goni

Czas 10 buław sądzę, że w Strzelcu, wszystko może się przeciągnąć

Przebieg Mag remont będzie robił mój partner, który sie na tym zna, więc tu nie może byc innej karty;)

Wynik Cesarzowa będę zachwycona;)

Napisano

Charakter : No będzie się działo, trochę nerwów i zamieszania ;)

Czas : Stawiam na Strzelca, raczej pod koniec

Przebieg : Zrobi, co ma zrobić. Podejście do tego profesjonalnie jak najbardziej

Wynik: Cesarzowa- widać Twoje zadowolenie :)

Napisano

Czas przy 10 pałek to Strzelec i idealnie wkomponowuje się w czas do świąt, Strzelec trwa do 21 grudnia :-).

Ale 10 pałek może mówić tez że będzie ciężko wyrobić się w zaplanowanym czasie.

Będziesz baaardzo zadowolona z efektu, będzie na pewno ładnie i zapewne będzie pod Ciebie robione, jako ta Cesarzowa Ty tu rządzisz. Pan Mag wziął dużo na siebie, przy 10 pałek ciężka praca, ale efekt przy Cesarzowej i pomysłowym Magu powinien być super.

Napisano

Charakter wydarzenia 5 buław

nerwy, stres, remont, gonitwa

Czas 10 buław

do 10 dni, do końca znaku ognistego (Strzelca)

Przebieg Mag

remont, mag mógł pokazać fachowca, który zna się na rzeczy

Wynik Cesarzowa

zadowolenie :)

5 buław + cesarzowa - Twoja ekscytacja na widok nowej łazienki

10 buław + cesarzowa - obawy, stres i myśli że nie zdążycie, ale w ostateczności wszystko się pięknie uda

mag + cesarzowa - zauroczysz fachowca? możesz mu się spodobać i odwrotnie :) Mag - mężczyzna, który zrobił to, co do niego należy i to całkiem nieźle. Cesarzowa będzie zachwycona działaniem maga :)

5 buław + 10 buław - emocji nie braknie.

Masz bardzo erotyczne karty. To mi wygląda bardziej na randkę, zakończoną seksem. Nie zdziw się, jeśli pan zacznie sypać komplementami albo wyda Ci się bardziej napalony. W drugą stronę również nie wykluczone.

Spójrz na te karty, ale bez konkretnego pytania. Co widzisz? :)

• Maestro
Napisano
Charakter wydarzenia 5 buław

nerwy, stres, remont, gonitwa

Czas 10 buław

do 10 dni, do końca znaku ognistego (Strzelca)

Przebieg Mag

remont, mag mógł pokazać fachowca, który zna się na rzeczy

Wynik Cesarzowa

zadowolenie :)

5 buław + cesarzowa - Twoja ekscytacja na widok nowej łazienki

10 buław + cesarzowa - obawy, stres i myśli że nie zdążycie, ale w ostateczności wszystko się pięknie uda

mag + cesarzowa - zauroczysz fachowca? możesz mu się spodobać i odwrotnie :) Mag - mężczyzna, który zrobił to, co do niego należy i to całkiem nieźle. Cesarzowa będzie zachwycona działaniem maga :)

5 buław + 10 buław - emocji nie braknie.

Masz bardzo erotyczne karty. To mi wygląda bardziej na randkę, zakończoną seksem. Nie zdziw się, jeśli pan zacznie sypać komplementami albo wyda Ci się bardziej napalony. W drugą stronę również nie wykluczone.

Spójrz na te karty, ale bez konkretnego pytania. Co widzisz? :)

Kochana, fachowiec to mój partner, wcześniej o tym pisałam :) Zatem masz rację ;)

Napisano

Będzie trochę nerwowo, partner bedzie przeciążony, ale pięknie pokazuje się w kartach jako Mag, ktory jest wszechstronny i potrafi wiele w domu zrobić. Bedziesz dobrze nim zarządzać jako Cesarzowa i bedziesz zadowolona z efektu.

Ogólnie patrząc po kartach to on wyjdzie z siebie, żebyś tylko była zadowolona;)

Napisano

widać zadowolenie ale tez ciężko będzie zdążyć przed Świętami tym bardziej, że sporo zachodu i trochę do zmiany ( 5 buław) z remontami łazienek zazwyczaj bywa. Co nie zmienia faktu, ze efekt końcowy będzie rewelacyjny.

Napisano
Kochana, fachowiec to mój partner, wcześniej o tym pisałam :) Zatem masz rację ;)

ok, zagalopowałam się i spojrzałam tylko na karty, no i na trochę tekstu wyżej :bezradny:

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano
Rozkład na próbę. Mam mieć niebawem remont łazienki, kiedy? Dokładnie nie wiem, na pewno przed Świętami.

Charakter wydarzenia 5 buław będzie nerwowo, bo czas goni

Czas 10 buław sądzę, że w Strzelcu, wszystko może się przeciągnąć

Przebieg Mag remont będzie robił mój partner, który sie na tym zna, więc tu nie może byc innej karty;)

Wynik Cesarzowa będę zachwycona;)

Na dzień dzisiejszy wiem, że remont łazienki zacznie się tuz po Świętach..Mój partner dopiero wtedy dostanie tydzień wolnego, co oznacza robotę też w Sylwestra ;( Stąd może ta 10 buław jako karta mówiąca o obciążeniu pracą (no bo trzeba szybko skończyć) i 5 buław jako nerwy z tym związane.

Zweryfikuje jak będzie "po";)

Napisano

1. nerwówka, dużo załatwiania

2. myslę, że już niedługo jeszcze zimą się zacznie

3. szybko i sprawnie, dużo nowych inspiracji

4. wszystko ci się spodoba

• 3 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano
nerwówka prze bałagan i sajgon po szpachlowaniu :P

Długo stawiasz karty?

• Maestro
Napisano
odwołany całkiem Inez??

Tak................brak mi sił.....on zawalił sprawę po całości...

Napisano

Kurczaki bardzo mi przykro Inez. W kartach mogło wyjść to rozstanie w 5 buław i 10 buław, ale nie rezygnuj z remontu, poszukaj fachowca i do przodu, przyda ci się to w celach oczyszczających :)

• Maestro
Napisano
Kurczaki bardzo mi przykro Inez. W kartach mogło wyjść to rozstanie w 5 buław i 10 buław, ale nie rezygnuj z remontu, poszukaj fachowca i do przodu, przyda ci się to w celach oczyszczających :)

I może faktycznie ktoś nowy zrobi i będzie chemia jak pisała Euterpe:).A tak naprawdę, to wczoraj gadalam z kolegą,który już mi i tak pomógł W tym tyg.i sam zaproponował sprawdzonego fachowca,tzn.kumpla który przyjedzie do mnie dokończyć to co trzeba i może mi nawet wyremontować lazienke:)

Napisano

widać bylo w rozkładzie nerwówkę i że może z tym być ciężko, ale na pewno będziesz do wiosny zadowolona, tak czy inaczej

Napisano

Nom, kto tam wie? :icon_smile: Na zwieńczenie całego remontu może być seks w nowej, eleganckiej łazience z nowym partnerem :okok: Zweryfikuj później to ponownie, Inez, proszę :usmiech_na:

• Maestro
Napisano
Nom, kto tam wie? :icon_smile: Na zwieńczenie całego remontu może być seks w nowej, eleganckiej łazience z nowym partnerem :okok: Zweryfikuj później to ponownie, Inez, proszę :usmiech_na:

Z ew. szczegółami?

Napisano

No niiii. Tylko powiesz wtedy - było to lub nie. To tak już w celu pełnej weryfikacji kart :icon_smile:

Gość ThePhoenix
Napisano

Przykro mi to słyszeć, ale tak właśnie pomyślałam kiedy spojrzałam na twoje karty, bo mag dużo myśli i kombinuje ale nie działa on tylko ma dobre pomysły, a ta cesarzowa to może sugestia żebyś to ty wszystko zorganizowała, bo ona tez oznacza bierność ale też piękność I dekoracje, pytanie było Kiedy a Cesarzowa to jest wenus w byku wiec może okolice wiosny, może maj.

• 1 miesiąc temu...
Gość Euterpe
Napisano

wątek można uznać za zweryfikowany - odwołany remont - czy też nadal go masz w planach?

• Maestro
Napisano
wątek można uznać za zweryfikowany - odwołany remont - czy też nadal go masz w planach?

Remont jest w planach, zatem wątek nie jest zweryfikowany.