Iwka78 Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 W niedzielę mam targi, na które szyje torby tzw. Shopperki. Jakie bedzie zainteresowanie nimi na targach? VI kochankowie, VII rydwan, król denarow Myślę, że torby bedą się podobać. Jak myślicie? Cytuj
Gość Bethany Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 No dwie karty AW - będą się podobać i zarobisz sobie - Król Denarów Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 Kochankowie- wahasz się czy podjełaś dobrą decyzję, i czy powinnaś tam w ogóle iść. Rydwan- torby dosłownie się rozejdą Król Denarów- Twoje zadowolenie w związku z przypływem gotówki Ładne karty 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Listopada 2015 Napisano 11 Listopada 2015 średnie, wrócisz do czegoś stabilniejszego -praca, mąż. ewentualnie jakiś pan spojrzy przychylniejszym okiem. Cytuj
Iwka78 Napisano 12 Listopada 2015 Autor Napisano 12 Listopada 2015 średnie, wrócisz do czegoś stabilniejszego -praca, mąż. ewentualnie jakiś pan spojrzy przychylniejszym okiem. Trochę nie rozumiem tej interpretacji;) Męża mam cały czas i jest stabilny;) a pracy na etacie szukam i jeszcze nie znalazłam, więc nie zabardzo jakby mam do czego wracać... Cytuj
pretoria Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Też tak sądzę. Będzie zainteresowanie, spodobają się 1 Cytuj
Davisa Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 W niedzielę mam targi, na które szyje torby tzw. Shopperki. Jakie bedzie zainteresowanie nimi na targach?VI kochankowie, VII rydwan, król denarow Myślę, że torby bedą się podobać. Jak myślicie? Ładne karty:-) Widać zainteresowanie w karcie Kochanków. Ale też i konkurencję. Ludzie będą się im przyglądać. Rydwan tutaj mówi o zwycięstwie i pokonaniu rywali. Możliwe, że ktoś złoży jakieś większe zamówienie..albo zaprosi do współpracy:-) 1 Cytuj
Gość Noa20 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) ktoś zaproponuje Ci współpracę, myślę, że dzięki tym targom znajdziesz konkretnego odbiorcę Edytowane 12 Listopada 2015 przez Noa20 Cytuj
Iwka78 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Napisano 16 Listopada 2015 ***WERYFIKACJA*** Zainteresowanie torbami było bardzo duże. Wiele osób je oglądało i przeglądało, ale nikt nie kupił:-( Cytuj
panna.marta Napisano 16 Listopada 2015 Napisano 16 Listopada 2015 Nie martw się, będzie jeszcze nie jedna okazja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi