Jump to content

chodzenie na bosaka

Recommended Posts

Posted

czesc systematycznie od kilku lat snie ze chodze bez jednego lub obu butow.podczas tego snu jestem zawstydzona i mysle tylko otym zeby nikt nie zauwazyl ze nia mam butow.czesto tez snie ze kupuje nowe buty.prosze powiedzcie co oznacza bo jestem przerazona tematyka tych snow.dzieki judita

Posted

w interpretacji tego snu istotne jest w jakim jesteś wieku i jak ustabilizowane jest Twoje życie emocjonalno- rodzinne. Jesli mogłabyś napisać ze dwa zdania uszczegółowienia...moze tez być na PW.

Posted

dzieki za zaiteresowanie.jesli chodzi o moja sytuacje rodzinna to jestem mezatka od kilkunastu lat mam syna nastolatka mieszkam i pracuje w irlandii.to tyle w skrocie o mnie.natomiast mam bogata przeszlosc dziecka pozostawionego przez matke ojcowi alkocholikowi.o tym moglabym napisac ksiazke ale po co.jeszzce raz dziekuje.judita

Posted

..no to mi troche interpretacja nie lezy. No chyba , że w tym co napisałas jest jakis ukryta nie do konca napisana tresc.

sam sen nie jest snem złym nie niesie w sobie zadnego proroctwa zdarzeń i rzeczy złych....wskazuje raczej na zawirowania w relacjach tz. damsko-meskich. Moze to tylko wyraz jaki daje podswiadomośc w zwiazku z rozłaką...A moze warto poszukac w swoim zachowaniu odrobine podejrzliwości i zazdrości wobec partnera, bo daleki jestem od myslenia, że to Ty czasami myslisz o jakiejs odskoczni ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...