Meganos Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 przedwczoraj wlascicielka mieszkania od ktorej wynajmuje powiedziala ze moze mi da wypowiedzenie (nie bede opisywac tutaj calego problemu bo to dluga historia). W kazdym razie przychodzi ona dzisiaj wieczorem i pewnie mi powie wszystko dokladnie. Moje pytanie jest takie- jak zakonczy sie sprawa z mieszkaniem? czy dostane wypowiedzenie czy nie? 9 monet,4 monet, as bulaw wydaje mi sie ze nie powinna dac mi tego wypowiedzenia, zreszta ona wie ze zawsze place na czas wiec chyba nie oplacaloby jej sie to:yyyy: Cytuj
Gość Bethany Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 No z tych kart, to zdecydowanie nie powinnaś dostać Cytuj
bimba Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 też uważam, że nie dostaniesz wypowiedzenia Cytuj
Meganos Napisano 12 Listopada 2015 Autor Napisano 12 Listopada 2015 dzieki dziewczyny! dam weryfikacje wieczorem Cytuj
Orchidea87 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Nie dostaniesz wypowiedzenia. Ale może chcieć zmienić warunki umowy np. podwyższyć czynsz Cytuj
Gość Noa20 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 moim zdaniem dostaniesz to wypowiedzenie, i to w trybie przyśpieszonym będziesz musiała się wyprowadzić:/ Życzę jednak by ułożyło się wszystko po Twojej myśli:) Cytuj
basiunia53 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Z tych kart wynika moim zdaniem, że nie dostaniesz wypowiedzenia. Będziesz mieszkała nadal - pozdrawiam życzę pomyślności. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 9 monet,4 monet, as bulaw Zobacz, IX monet na wstępie to Ty. Jesteś z mieszkania zadowolona. IIII monet, to fakt iż wywiązujesz się terminowo z zobowiązania uiszczania czynszu. A As buław, nie wskazuję na gwałtowne zakończenie um. najmu. Pozatym, miej na uwadzę, że um. najmu lokalu, nie da się rozwiązać od tak.Są obligatoryjne przesłanki które stanowią o tym że można wypowiedzieć ją z skutkiem natychmiastowym, ale nie zakładam byś takowe poczynił. Głowa do góry Cytuj
Davisa Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 przedwczoraj wlascicielka mieszkania od ktorej wynajmuje powiedziala ze moze mi da wypowiedzenie (nie bede opisywac tutaj calego problemu bo to dluga historia). W kazdym razie przychodzi ona dzisiaj wieczorem i pewnie mi powie wszystko dokladnie. Moje pytanie jest takie- jak zakonczy sie sprawa z mieszkaniem? czy dostane wypowiedzenie czy nie? 9 monet,4 monet, as bulaw wydaje mi sie ze nie powinna dac mi tego wypowiedzenia, zreszta ona wie ze zawsze place na czas wiec chyba nie oplacaloby jej sie to:yyyy: Pokazała się tu męska energia. Być może jakiś interesowny facet jest w to wmieszany. Nie wiem, ale może to ktoś, kto walczy o prawa do tego mieszkania albo chce je sprzedać? Cytuj
Meganos Napisano 12 Listopada 2015 Autor Napisano 12 Listopada 2015 WERYFIKACJA: nie dostalam wypowiedzenia:)):flamenco: porozmawialysmy, wytlumaczylysmy sobie kilka spraw i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej;) a mieszkanie nie podoba mi sie, ale jestem tutaj bo nie znalazlam jeszcze nic lepszego, co do tej meskiej energii to zaden facet nie jest w to wmieszany, sprzedac tez nie chce, ale wlascicielka przyszla z facetem ktory naprawial przy okazji drzwi w lazience. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi