Skocz do zawartości

OSIE horoskopu: Asc. Dsc. MC. IC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ismer, żeby nie spitolić nic, to wolę spytać, w tych tematach, które ostatnio założyłaś możemy pisać posty?

Napisano (edytowane)

No to jedziemy :D

W domu IV mam Księżyc i Wenus, są one w koniunkcji. Próg domu mam we Lwie, dalej w Pannie. Opis się zgadza, rzeczywiście mam sobie coś, co można nazwać "lokalnym patriotyzmem" i mój jej ten kawałek ziemi:P.

Przyrodę bardzo lubię, drzewa, zwierzęta również, wodę itd. Zawód związany z terenem - tak. Kiedyś też kosiłam trawę za kasę, no jakby jest związek z tym ;).

Wenus w IV- wydaje mi się, że jestem leniwa :P nie jestem typem kanapowca, ale u mnie ta Wenus jest w kwadracie z Jowiszem i Uranem i mam też sekstyl ze Saturnem, no i wspomniana koniunkcja z Księżycem ( w Pannie). Bardzo lubię coś zmieniać w wystroju wnętrz i od jakiegoś czasu interesuję się tym, oglądam blogi, wymyślam ustawienia, zmieniam itd.

Podobno mam dobry gust. Bardzo lubię też grzebać w ziemi, pomagam Tacie na działce, plewię, przesadzam i pilnuję kur, ja chcę wiosnę!:P.

W domu X mam Ceres, we Wodniku. Ceres jest w kwadraturze z Jowiszem, trygonie z Saturnem i Plutonem oraz sekstylu z Neptunem. Próg we Wodniku, a Uran jest w VI domu, w Strzelcu w koniunkcji z Jowiszem, kwadraturą Księżyc- Wenus. Ponad 80% domu mam w Rybach, a Neptun w VI domu, w Strzelcu. Neptun jest w trygonie z Wenus, sekstylu z Saturnem i Plutonem.

Moja praca była związana z opieką nad innymi, dziećmi głównie. Potem też pomagałam bratowej w prowadzeniu kwiaciarni. Teraz robię w branży ogrodniczej, a myślę o fotografii i ciągnie mnie też ostatnio do koni ( bratanica dobrze jeździ).

Edytowane przez Ismer
połączenie postów.
  • Ismer zmienił tytuł na OSIE horoskopu: Asc. Dsc. MC. IC