Madlen_88 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) Jak spełnią się moje oczekiwania, że mój pomysł na biznes odniesie sukces? Walet pucharów+Gwiazda+ 2 kije+ Walet monet+ Papież-->Koło fortuny Wydaje mi się, że jest potencjał i że tak naprawdę wiele zależy ode mnie. Gwiazda pokazuje moją wiarę w projekt i impuls do działania. Mój projekt przyniesie mi zadowolenie i duże pieniądze w przyszłości. A może zbyt optymistycznie podchodzę do tych kart? Jestem w trakcie pisania biznesplanu. Zamierzam działać jak tylko skończę. Właściwie to tworząc plan już działam. którego dnia/miesiąca/roku zweryfikujesz? Zweryfikuję w połowie roku 2016. Euterpe -> nie otrzymasz dużo odpowiedzi, jeżeli nie zaczniesz się udzielać. Ta część jest poświęcona nauce Edytowane 20 Listopada 2015 przez Euterpe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 (edytowane) brak opisu sytuacji pomysł zamierzasz zrealizować? brak czasu weryfikacji którego dnia/miesiąca/roku zweryfikujesz? Edytowane 20 Listopada 2015 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 18 Listopada 2015 Napisano 18 Listopada 2015 moim zdaniem pomysł masz dobry i są szanse na to, żeby to wypaliło. Musisz pomyśleć o tym, żeby kogoś wziąć na wspólnika, bo sama nie masz chyba dostatecznej wiedzy bądź doświadczenia Cytuj
Gość Gosinek Napisano 20 Listopada 2015 Napisano 20 Listopada 2015 Ja bym dodała od siebie, że tego pomocnika (mentora) trzeba będzie ostrożnie wybierać, nie łapać pierwszego lepszego kandydata, ale dać sobie czas i trochę takim chłodniejszym okiem im się przyglądać, np. nie tylko czy zrobił dobre wrażenie, ale sprawdzić formalne kwalifikacje - a "koło" powinno zatrybić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi