Madlen_88 Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 10 kijów+ 3 puchary+ rycerz kijów+ rycerz pucharów+ księżyc-->Śmierć Tragicznie to wygląda.. Księżyc na końcu to jakby oszustwo i smutek. A śmierć w podsumie wróży rozstanie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 brak opisu sytuacji brak konkretnego pytania nie podano czasu weryfikacji uzupełnij powyższe wiadomości zgodnie z regulaminem Cytuj
Madlen_88 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Napisano 13 Listopada 2015 Jesteśmy ze sobą od 1,5 roku. Mieszkamy razem od 1 roku. Jestem szczęśliwa i myślę, że to jest to. Chciałabym wiedzieć czy się nie mylę. Czas weryfikacji rok. Cytuj
Gość ThePhoenix Napisano 14 Listopada 2015 Napisano 14 Listopada 2015 Hey, mowisz ze mieszkacie razem ale w kartach wyglada to tak jak byscie sie tylko spotykali 3cups, i ze albo bardzo sie staracie by to wyszlo 10bulaw albo juz wam to obu ciazy lub tylko jednemu z was, Moon moze byc wielka tesknota za bliskoscia i miloscia, niekoniecznie oszustwem lub czyms co moze Ci sie tylko wydawac. Czesto karty pokazuja nasza wlasna postawe, wiec moze to Ty obawiajaca sie ze cos jest nie tak. Cytuj
Davisa Napisano 14 Listopada 2015 Napisano 14 Listopada 2015 Jestem szczęśliwa i myślę, że to jest to. Chciałabym wiedzieć czy się nie mylę. Czas weryfikacji rok. Szczęśliwy człowiek nie chce wiedzieć, czy się myli. Ba! Nawet nad tym się nie zastanawia. Ty już podświadomie prowokujesz rozstanie i zapewne zrobisz to. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 Jesteśmy ze sobą od 1,5 roku. Mieszkamy razem od 1 roku. Jestem szczęśliwa i myślę, że to jest to. Chciałabym wiedzieć czy się nie mylę. Czas weryfikacji rok. jakie jest konkretne pytanie?! Przykład konkretnego pytania: mój pies do końca marca (tego roku) wyzdrowieje? Przypominam również o podziękowaniu / kliknięciu like użytkownikom, którzy poświęcili tutaj swój cenny czas i służyli pomocą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi