Skocz do zawartości

Karty na mój związek

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10 kijów+ 3 puchary+ rycerz kijów+ rycerz pucharów+ księżyc-->Śmierć

Tragicznie to wygląda.. Księżyc na końcu to jakby oszustwo i smutek. A śmierć w podsumie wróży rozstanie?

Napisano

brak opisu sytuacji

brak konkretnego pytania

nie podano czasu weryfikacji

uzupełnij powyższe wiadomości zgodnie z regulaminem :)

Napisano

Jesteśmy ze sobą od 1,5 roku. Mieszkamy razem od 1 roku. Jestem szczęśliwa i myślę, że to jest to. Chciałabym wiedzieć czy się nie mylę. Czas weryfikacji rok.

Gość ThePhoenix
Napisano

Hey, mowisz ze mieszkacie razem ale w kartach wyglada to tak jak byscie sie tylko spotykali 3cups, i ze albo bardzo sie staracie by to wyszlo 10bulaw albo juz wam to obu ciazy lub tylko jednemu z was, Moon moze byc wielka tesknota za bliskoscia i miloscia, niekoniecznie oszustwem lub czyms co moze Ci sie tylko wydawac. Czesto karty pokazuja nasza wlasna postawe, wiec moze to Ty obawiajaca sie ze cos jest nie tak.

Napisano
Jestem szczęśliwa i myślę, że to jest to. Chciałabym wiedzieć czy się nie mylę. Czas weryfikacji rok.

Szczęśliwy człowiek nie chce wiedzieć, czy się myli. Ba! Nawet nad tym się nie zastanawia.

Ty już podświadomie prowokujesz rozstanie i zapewne zrobisz to.

Napisano
Jesteśmy ze sobą od 1,5 roku. Mieszkamy razem od 1 roku. Jestem szczęśliwa i myślę, że to jest to. Chciałabym wiedzieć czy się nie mylę. Czas weryfikacji rok.

jakie jest konkretne pytanie?!

Przykład konkretnego pytania: mój pies do końca marca (tego roku) wyzdrowieje?

Przypominam również o podziękowaniu / kliknięciu like użytkownikom, którzy poświęcili tutaj swój cenny czas i służyli pomocą :)