Skocz do zawartości

Jak przebiegnie spotkanie (ZWERYFIKOWANY)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W zasadzie większość z nich dopiero poznam.

Jak przebiegnie spotkanie ze znajomymi mego lubego? 10 mieczy, 3 denarow, pustelnik, giermek pucharów -> suma głupiec

Po rozłożeniu kart uświadomiłam sobie, że dzisiaj jest mecz...

Początkowo dość nudnawo, tyłka nie urwie, ale bardzo narzekać nie będę. Mogę czuć się nieco 'samotna', ale mój mi to zrehabilituje.

Suma chyba idealna na spotkanie :-P

Edytowane przez pretoria
Gość grimmoire
Napisano

Martwisz się :) ? Tyłka nie urwie i nie od razu porwie Cię do nich, ale jak na pierwsze spotkanie ok, trochę z dystansem, badawczo ale jak na początek uważam, że ok. Jeśli czujesz się niepewnie lub martwisz jak Ciebie odbierają, to przestaniesz (3 denarów). Może zaplanujecie następne spotkanie.

Napisano

Na początku drętwo, niczym na stypie. Z czasem ludzie zaczną się bardziej otwierać a spotkanie za sprawą napojów bynajmniej nie bezalkoholowych-rozwinie się.Pojawią się wspólne tematy, ludzie odpuszczą dystans a i Ty będziesz się dobrze bawić ;)

Paź kielichów, zawsze pokazuje mi spotkanie na którym jest dużo ludzi, napojów- jest głośno, ale i wesoło.

• Lubię to! 1
Napisano

Moja interpretacja nietrafiona, ani chwili nie czułam się nieswojo/samotnie.

Najwidoczniej karty pokazały moją niechęć, obawy.

Było naprawdę świetnie. Od samego początku ;)

Griommire, fakt 'martwiłam' się nieco. Nie od razu mnie do nich porwało, bo szłam z małymi obawami, ale jak już weszłam było spoko. No i kolejne spotkanie zaplanowane ;)

Gypsy, tu zgodzę się tylko z paziem- spotkanie na którym jest dużo ludzi, napojów- jest głośno, ale i wesoło.

No jak napisałam powyżej karty wyszły jakie wyszły za moją sprawą ;)

Dziękuję :kwiatek: