aloa Napisano 13 Listopada 2015 Napisano 13 Listopada 2015 (edytowane) Droga Zrobilam rozklad droga gdyz wyjechalam z kraju, wyszlam zamaz za granica.Jestem obecnie w zwiazku.Niczego materialnie nie brakuje Jednak bardzo tesknie za rodzina, krajem.Nie wiem czy moja droga ktora wybralam jest sluszna.Nie jestem spelniona uczuciowo.Nie jest do konca tak jakbym tego chciala.Miotam sie z myslami czy moj zwiazek przetrwa .Roznica charakterow, problem z odnalezieniem sie w obcym kraju.Chce cos zrobic ale ciagle sie waham. Moja przeszlosc, to co jest poza mna -5kielichow, smutek rozstanie, straty tesknota za krajem rodzina terazniejszosc, gdzie teraz jestem- 6 denarow lepsza sytuacja finansowa, wsparcie pomoc -licze na to ze bedzie lepiej moj nastepny krok-rycerz mieczy jakies klotnie, wyjasnienia, dzialanie ruch zechce aby cos sie zadzialo w moim zyciu co mi to przyniesie-kaplanka jakas tajemnica, cos lub ktos wyjdzie z ukrycia wynik-rydwan moj wyjazd, przeprowadzka albo jakies duze zmiany w zyciu. Edytowane 13 Listopada 2015 przez aloa Cytuj
Gość grimmoire Napisano 13 Listopada 2015 Napisano 13 Listopada 2015 aloa ja (i pewno nie tylko ja) pamiętam Twoją sytuację, ale nadal brakuje ogólnego opisu sytuacji dla innych, do czasu uzupełnienia się wstrzymam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi